2777
2789
عنوان

چرا قیافه من تو شهرای مختلف متفاوته 🤨🫤

| مشاهده متن کامل بحث + 409 بازدید | 49 پست
اصلا انگار پوستمم کدر میشه شهر خودم

اها خب اون به آب و هوای منطقتون ربط داره کدوم شهری؟

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یک شهر سرد کوهستانی😂

پوستتو مرطوب نگه دار اگه طرفای کردستان و.. هسی خوشکلن

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

ن بگو😂

شاید اون شهری که زندگی میکنی آدماش خوشگلن یا از تو خوشگل‌ترن بخاطر همین چیزی بهت نمیگن ولی او شهری که میری چهره‌های معمولی دارن و تو از اونا بهتری بهت میگن خوشگل. این اومد تو ذهنم : تو شهر کورها یک چشم پادشاهه😂

پزشک کوچولو🩺📚

شاید اون شهری که زندگی میکنی آدماش خوشگلن یا از تو خوشگل‌ترن بخاطر همین چیزی بهت نمیگن ولی او شهری ک ...

واااای 😂😂😂😂😂😂😂😂😂

آره دانشگاه ما دختراش ب طرز عجیبی اکثرا خوشگل نیستن 

حکایت همینه باور کن😂😂😂😂😂

واااای 😂😂😂😂😂😂😂😂😂آره دانشگاه ما دختراش ب طرز عجیبی اکثرا خوشگل نیستن حکایت همینه باور کن😂😂 ...

شهر دیگه‌ای میری دانشگاه؟ ‌پس خیلی دنبالتن میگن فلانی از فلان شهر اومده خوشگلم هست، فلان جایی‌ها خوشگلن و...😂

پزشک کوچولو🩺📚