2777
2789
عنوان

پشیمانی

396 بازدید | 7 پست

من ب این نتیجه رسیدم ک از ازدواجم پشیمونم.نمیتونم بگم دوسش دارم.فقط میدونم کس دیگه ای رو دوست ندارم...زندگی رو باهاش تحمل میکنم بخاطر مادر و پدرم

معیارهای مرا خلافش رو داره داره...فحاش؛تنبل؛عربده زن، بی توجه، مادی گرا.

اولش اون اومد جلو ...منم عقلم رفتم و تحت شور قرار گرفتم.هر چ جلوتر رفتیم فکر کردم میتونم بهش اعتماد کنم و باهاش حرف بزنم اما از حرفام برای توهین ب خانوادم و چاپیدن خانوادم استفاده کرد. اگه خانوادش توهین و بی احترامی داشتن  نمیگذاشت من یه کلام حرف بزنم.منم تو خودم میریختم...حالا یه جوری شدم تو خونه تو ذهنم باشون دعوا میکنم و یهو داد میزنم...خودم میفهمم از لحاظ روانی مشکل پیدا کردم.

این بخاطر نبود مردی همراهه

من سبد میبافم.سبدای سیسمونی و خونه. اگه خاستین...
پشیمونی سودی نداره😕 واسه همین میگن قبل ازدواج چشماتونو باز کنید بعدش ببندید😒 پس اول چرا زنش شدین ...

اره...مامان و بابلم هم بخاطر خواست من اکی دادن...و گرمه اوناهم نمیخاستن...فقط باید این عمر لعنتی رو تموم کرد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر همه راهها  رو امتحان کردید.پیش مشاور برید و مشاوره بگیرید .اگر نشد تا قبل از اینکه بچه دار بشیدطلاق بگیرید .ممکنه زندگی بعدی برای هردو تون موفق تر باشه

کاربر مرد هستم 
متاسفم😟 چند سالته؟؟ سعی کن روو همسرت کار کنی تا زندگیتون گرم و بهتر بشه 

۲۶

اروم حرف میزنم باهاش تهش شروع میکنه بداخلاقی کنه...تند هم ک حرف بزنیم ک ...

تندخوهه

اگر همه راهها  رو امتحان کردید.پیش مشاور برید و مشاوره بگیرید .اگر نشد تا قبل از اینکه بچه دار ...

برای خانوادم طلاق ب معنای سر شکستگی و هزار چیز...مشاوره رفتیم جلسه اول خودش رف برای من گف جلسه دوم مشاور گف خب ب اون هم بگو بیاد. جلسه سوم ک دوتامون بودیم داشتیم حرف میزدیم بعد مشاوره قهر کرد گفت چرا این حرفا رو زدی😐

برای خانوادم طلاق ب معنای سر شکستگی و هزار چیز...مشاوره رفتیم جلسه اول خودش رف برای من گف جلسه دوم م ...

من متوجه نشدم دقیق. مشاوره قهر کرد؟

در هر صورت شما برای خودتون باید زندگی کنید .یعنی چی که طلاق برای خانوادم سرشکستگیه. طلاق برای هیچ کس خوشایند نیست ولی این دلیل نمیشه که بخاطر حرف مردم زندگیتون تباه بشه.بازم نظرم اینه که اگر اگر اگر همه راهها رو امتحان کردید و نتیجه نگرفتید بهترین راه قبل از وجود بچه طلاق هست

کاربر مرد هستم