2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جدی عکسشو داری؟

من زنداداشم باردار بود بعد برای زایمانش اینو درست کردم اول میخواستم باکس گل درست کنم یا سبد گل رو بعد رفتم گل فروشی گفتم و این گل ها رو بردم گفتم با توجه ب این ک ی رنگ خاص بهتره دسته گل کنی تا باکس

ی دختر شمالی ک منطق گرا و سعی میکنه تمام حرفاش منطقی باشه😁ی ادم شوخ طبع ک براش انسانیت مهم تر از جنسیتِ 😊😅

عزیزم میخوای بخری 

چسب حرارتی بگیر جون چسب های رازی خوب نیس 

و ب جای سیخ چوبی اگه میخوای گل هات پر تر دیده بشن برو از گل فروشی ی نوع ساقه دارن روکش سبز رنگ داره و فک کنم داخلش سیم باشه و مقاومت خیلی بالایی هم داره 

روبان ام از خرازی بگیر قیمتش هم من این بنفش رو گرفتم ۸۵ و ی زرشکی هم جدیدا گرفتم اون ۹۰ حالا قیمت ها ت شهر های مختلف متفاوت 

وقتی هم رفتی بگیری بپرس باید ربان ها ۳۳ یارد باشه 

ی دختر شمالی ک منطق گرا و سعی میکنه تمام حرفاش منطقی باشه😁ی ادم شوخ طبع ک براش انسانیت مهم تر از جنسیتِ 😊😅