2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای نکنی یه وقت. من کردم نصف موهام ریخت

رفتم دکتر گفت این چیزا ریزش مو رو تشدید میکنن 

"ارغوان میبینی؟ به تماشاگهِ ویرانیِ ما آمده‌اند..." "ملتی هستیم که هنوز خشنونت رو مردونگی، حماقت رو نجابت، شادی رو هرزگی، دزدی رو زندگی میدونیم؛ راه درازتری تا انسانیت داریم. و راه دراز تری تا آرامش و عشق." "مدرسه که میرفتیم، هربار که دفتر مشقمون رو جا می ذاشتیم معلممون میگفت: مواظب باش خودتو جا نذاری! ما می خندیدیم و فکر می کردیم نمیتونیم خودمونو جا بذاریم! بزرگ که شدیم بارها و بارها خودمونو جا گذاشتیم؛ توی یه کافه، توی یه خیابون، توی یه شعر..." " اگه سوال در زمینه کنکور تجربی داشتید بپرسید 📚🤍"

عزیزم تنها توصیه که میتونم بهت بکنم اینکه اصلا سمت این چیزا نرو همش مواد شیمیایی فقط تا ۲ ماه اول ظاهر زیبایی داره بعدش اسیبی که به موهات زده مشخص میشه من بعد از ۲ سال هنوز موهام سالم نشدن 

بوتاکس مو چی هست؟

من موهام در اثر دکلره وز شده و اسیب دیده ولی جنس موی اصلی خودم خوب بود...گفت کرابوتاکس برات میکنم که موهات فقط ترمیم بشن و یکمم صافی بده...یعنی موهام الان شده مثل اولا ک سالم بود،دیگه شلاقی غیر طیبعی نشده

اوووف خدا🥺خب الان این موهای وز رو چیکار کنم🥹

ماسک مو، آبرسان مو و روغن آرگان و... 

"ارغوان میبینی؟ به تماشاگهِ ویرانیِ ما آمده‌اند..." "ملتی هستیم که هنوز خشنونت رو مردونگی، حماقت رو نجابت، شادی رو هرزگی، دزدی رو زندگی میدونیم؛ راه درازتری تا انسانیت داریم. و راه دراز تری تا آرامش و عشق." "مدرسه که میرفتیم، هربار که دفتر مشقمون رو جا می ذاشتیم معلممون میگفت: مواظب باش خودتو جا نذاری! ما می خندیدیم و فکر می کردیم نمیتونیم خودمونو جا بذاریم! بزرگ که شدیم بارها و بارها خودمونو جا گذاشتیم؛ توی یه کافه، توی یه خیابون، توی یه شعر..." " اگه سوال در زمینه کنکور تجربی داشتید بپرسید 📚🤍"

وای من همینجوریشم موهام بی جون هست🥲

منم دقیقا بخاطر همین رفتم انجام دادم تا دو ماه اول کیف میکردم موهام صاف احیا شده ولی وقتی که موادش رفت وای نگم برات چه اسیبی دیده موهام الان از اونجایی که رشد کردن و پایینش ک پروتیین بود کاملا فرقش مشخصه ک این مو داغون شده 

بجاش از ماسک خونگی و چیزای تقویتی استفاده کن یا موهاتو کوتاه کن بزار سالم و قوی بلند بشه بهشون برس یه مو کوتاه سالم زیبا تر از موی بلند ناسالمه