2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو این روستا یه دعانویس ی ه و د ی اسمش چیه

یه دعا نویس یه.ودی کلا تو بروجرد بود که مارش درست بود که خیلی ساله رفته 

و همه کاری میکرد. همه کاررررر...

مطمعنی اونی که بهت گفته آدرس این روستارو داده؟

پرستار💛سوال پزشکی داشتین در خدمتم👩‍⚕️ با احترام:درخواست دوستی نمی پذیرم سوالی داشتین تگم کنید🤎شهید ابراهیم هادی💚

یه دعا نویس یه.ودی کلا تو بروجرد بود که مارش درست بود که خیلی ساله رفته و همه کاری میکرد. همه کارررر ...

اسمش شبیر بود؟ چون شنیدم شبیر اونجا بوده رفته 

اره مطمعنم اسم این روستارو داد 

یدونم همکار مامانمم گف رفته بروجرد پیش ی ه و د ی ۶ تومن داده طرف یه گردنبند خاص مثل اینکه داشته ولی دیگ مامانم به اون همکارش دسترسی نداره ک ازش بپرسه

اسمش شبیر بود؟ چون شنیدم شبیر اونجا بوده رفته اره مطمعنم اسم این روستارو داد یدونم همکار مامانمم گف ...

اتفاقا یه یه. ودی هست گردنبند درست میکنه 

اسمش سید

ولی سید نیست ‌ اسشمه این 

پرستار💛سوال پزشکی داشتین در خدمتم👩‍⚕️ با احترام:درخواست دوستی نمی پذیرم سوالی داشتین تگم کنید🤎شهید ابراهیم هادی💚

نه الیاس یه.ودی بود وای اصلا چیز عجیبی بود الیاس برای چه کاری میخوای؟من خودم بروجردی ام

بابا خدا این زن عمو لعنت کنه یه طلسم ی.ودی برام نوشته پیش هرکی میرم باطل نمیشه حتی اسم طرفو دادنا ولی نمیتونن باطل کنن میگن باید ی ه و د ی باطل کنه

بابا خدا این زن عمو لعنت کنه یه طلسم ی.ودی برام نوشته پیش هرکی میرم باطل نمیشه حتی اسم طرفو دادنا ول ...

ی‌هودی طلسم هایی مینویسه که هیچ مسلمانی نمینویسه و میترسع

اما اگ ازت مطمعن باشم شاید بتونم کمکت کنم

ببین این گردنبند درست نمیکرده گردنبنده تو گردن دعانویسه بوده خیلیم کارش درست بوده

تو خودت میتونی بری اون روستا؟

تاپیکای قبلم هست معلومه چقدر درمونده ام

برای چی اون طلسم رو نوشتی؟؟؟

الان سنگینه برات؟؟؟

اذیتی؟ 

اره بابام گفته هرجا باشه منو میبره

پس دیگ تاپیک نزن 

مستقیم برو ملمیجان

روستای کوچیکی هست و تا بگی دعا .. نویس یه.ودی رو میخان سریع بهت آدرس میدن