رژزرشکی مدیر استارتر عضویت: 1402/04/11 تعداد پست: 2623 عنوان روستای ملمیجان 231 بازدید | 26 پست خانوما کسی این روستارو میشناسه؟تو بروجرده 1404/01/02 | 21:09 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
لاوین_هستم عضویت: 1402/12/19 تعداد پست: 11593 من میدونم پرستار💛سوال پزشکی داشتین در خدمتم👩⚕️ با احترام:درخواست دوستی نمی پذیرم سوالی داشتین تگم کنید🤎شهید ابراهیم هادی💚
رژزرشکی مدیر استارتر عضویت: 1402/04/11 تعداد پست: 2623 من میدونم تو این روستا یه دعانویس ی ه و د ی اسمش چیه
لاوین_هستم عضویت: 1402/12/19 تعداد پست: 11593 تو این روستا یه دعانویس ی ه و د ی اسمش چیه یه دعا نویس یه.ودی کلا تو بروجرد بود که مارش درست بود که خیلی ساله رفته و همه کاری میکرد. همه کاررررر...مطمعنی اونی که بهت گفته آدرس این روستارو داده؟ پرستار💛سوال پزشکی داشتین در خدمتم👩⚕️ با احترام:درخواست دوستی نمی پذیرم سوالی داشتین تگم کنید🤎شهید ابراهیم هادی💚
رژزرشکی مدیر استارتر عضویت: 1402/04/11 تعداد پست: 2623 یه دعا نویس یه.ودی کلا تو بروجرد بود که مارش درست بود که خیلی ساله رفته و همه کاری میکرد. همه کارررر ... اسمش شبیر بود؟ چون شنیدم شبیر اونجا بوده رفته اره مطمعنم اسم این روستارو داد یدونم همکار مامانمم گف رفته بروجرد پیش ی ه و د ی ۶ تومن داده طرف یه گردنبند خاص مثل اینکه داشته ولی دیگ مامانم به اون همکارش دسترسی نداره ک ازش بپرسه
لاوین_هستم عضویت: 1402/12/19 تعداد پست: 11593 اسمش شبیر بود؟ چون شنیدم شبیر اونجا بوده رفته اره مطمعنم اسم این روستارو داد یدونم همکار مامانمم گف ... اتفاقا یه یه. ودی هست گردنبند درست میکنه اسمش سیدولی سید نیست اسشمه این پرستار💛سوال پزشکی داشتین در خدمتم👩⚕️ با احترام:درخواست دوستی نمی پذیرم سوالی داشتین تگم کنید🤎شهید ابراهیم هادی💚
رژزرشکی مدیر استارتر عضویت: 1402/04/11 تعداد پست: 2623 نه الیاس یه.ودی بود وای اصلا چیز عجیبی بود الیاس برای چه کاری میخوای؟من خودم بروجردی ام بابا خدا این زن عمو لعنت کنه یه طلسم ی.ودی برام نوشته پیش هرکی میرم باطل نمیشه حتی اسم طرفو دادنا ولی نمیتونن باطل کنن میگن باید ی ه و د ی باطل کنه
لاوین_هستم عضویت: 1402/12/19 تعداد پست: 11593 بابا خدا این زن عمو لعنت کنه یه طلسم ی.ودی برام نوشته پیش هرکی میرم باطل نمیشه حتی اسم طرفو دادنا ول ... یهودی طلسم هایی مینویسه که هیچ مسلمانی نمینویسه و میترسعاما اگ ازت مطمعن باشم شاید بتونم کمکت کنم پرستار💛سوال پزشکی داشتین در خدمتم👩⚕️ با احترام:درخواست دوستی نمی پذیرم سوالی داشتین تگم کنید🤎شهید ابراهیم هادی💚
رژزرشکی مدیر استارتر عضویت: 1402/04/11 تعداد پست: 2623 اتفاقا یه یه. ودی هست گردنبند درست میکنه اسمش سیدولی سید نیست اسشمه این ببین این گردنبند درست نمیکرده گردنبنده تو گردن دعانویسه بوده خیلیم کارش درست بوده
لاوین_هستم عضویت: 1402/12/19 تعداد پست: 11593 ببین این گردنبند درست نمیکرده گردنبنده تو گردن دعانویسه بوده خیلیم کارش درست بوده تو خودت میتونی بری اون روستا؟ پرستار💛سوال پزشکی داشتین در خدمتم👩⚕️ با احترام:درخواست دوستی نمی پذیرم سوالی داشتین تگم کنید🤎شهید ابراهیم هادی💚
رژزرشکی مدیر استارتر عضویت: 1402/04/11 تعداد پست: 2623 یهودی طلسم هایی مینویسه که هیچ مسلمانی نمینویسه و میترسعاما اگ ازت مطمعن باشم شاید بتونم کمکت کنم تاپیکای قبلم هست معلومه چقدر درمونده ام
رژزرشکی مدیر استارتر عضویت: 1402/04/11 تعداد پست: 2623 تو خودت میتونی بری اون روستا؟ اره بابام گفته هرجا باشه منو میبره
لاوین_هستم عضویت: 1402/12/19 تعداد پست: 11593 تاپیکای قبلم هست معلومه چقدر درمونده ام برای چی اون طلسم رو نوشتی؟؟؟الان سنگینه برات؟؟؟اذیتی؟ پرستار💛سوال پزشکی داشتین در خدمتم👩⚕️ با احترام:درخواست دوستی نمی پذیرم سوالی داشتین تگم کنید🤎شهید ابراهیم هادی💚
رژزرشکی مدیر استارتر عضویت: 1402/04/11 تعداد پست: 2623 برای چی اون طلسم رو نوشتی؟؟؟الان سنگینه برات؟؟؟اذیتی؟ من ننوشتم ک زن عموم نوشته من در به در دنبال باطل کردنشم ولی کسی نمیتونه باطل کنه
لاوین_هستم عضویت: 1402/12/19 تعداد پست: 11593 اره بابام گفته هرجا باشه منو میبره پس دیگ تاپیک نزن مستقیم برو ملمیجانروستای کوچیکی هست و تا بگی دعا .. نویس یه.ودی رو میخان سریع بهت آدرس میدن پرستار💛سوال پزشکی داشتین در خدمتم👩⚕️ با احترام:درخواست دوستی نمی پذیرم سوالی داشتین تگم کنید🤎شهید ابراهیم هادی💚