2777
2789
عنوان

دلم برا خودم خیلی میسوزه

51 بازدید | 2 پست

سلام ، من پدرم خیلی ساله فوت شده ، مامانمم نمی‌دونم واقعا چرا اینجوریه ، کلا هم سن های دهه ۴۰ آییش هم نرمال نیستن بنظرم ، نمی‌دونم مشکل از بی سوادی هست ، اینکه فقط پنجم ابتدایی خوندن ، یا اینکه از جای دیگه

همیشه دلم میخواست خواهر داشته باشم ولی فقط دو تا داداش دارم که عشق و محبتی که که من نسبت به اونها دارم اونها نسبت ب من ندارن ، چرا واقعا ؟! هر وقت با همکلاسی ها و رفیقام مسافرت رفتم ( ب یادشون بودم) شده واسه خودم چیزی نخرم که برا اونا چیز بهتری بخرم ، چقدر من بی عقل بودم ، که مثلا لباس مارک بخرم ، ادکلن خوب بخرم براشون یا تولد هاشون، در حالی که هیچ وقت اینهمه سال گذشت نشد داداش بزرگم ی چیپس یا لواشک بگیره بگه آبجی اینو برا تو گرفتم ، نشد ی بار ی گردنبند بدل ب درد نخور بگیره بگه تولدت مبارک

دم خدا گرم ، این چه خانواده ی مضخرفیه که نسیب من شده ، آنقدر پسرای اینجا زرنگن دیدم پسره رفته رفیقشو آورده که دختر خاله اشو ببینن چون وضعیت مالی پسره خوب بوده ، تا دختر خاله اشون ی پله بره بالاتر ، انقد فهمیده ان خوب دختر خاله و عمه اشونو حتی می‌خوان ،تشخیص میدن سطح خانواده و طایفه اشون میره بالا اونوقت ما از ی خونیم باهم بزرگ شدیم ، داداشم ب من حسودی می‌کنه ، تو ی سنی هم هستم آدم حساس میشه رو رفتارا فکر میکنه دیگه زندگی با خانواده ممکن نیست و غیر قابل تحمله( تقریبا همه ی همکلاسی های دانشگاهم این الکترو دارن)، اگه انتخاب اشتباه کنم و برا فرار از خانواده ازدواج کنم و ازدواج‌ خوبی نباشه از چاله به چاه میرم ی وقت ، بعد ی چی بهتون بگم دهنتون وا میمونه ،جدیدا دیدم تو خانواده‌ های سطح پایین مثل ما ب گمونم ،ی چن تا آدمم که زرنگ تر و باهوش ترن دروغگو شدن تا منافعشون پیش بره بدم میاد ، حالم بهم میخوره ، دیگه براشون مهم نیست حقیقت و اصل چیه آدم ها رو گول میزنن و خر میکنن تا اونجوری که ب نفع خودشونه بشن ، این یکی از درجه یکام هست ، انگار نمیتونم ب خوبی حرف بزنم ، شما در چه حالین؟

میشه برام دعا کنید ، بخت خوب نصیبم بشه ؟ من هیچکسو ندارم که حتی باهاش مشورت کنم درد و دل کنم ، شما با مادر یا خاهرتون یا عمه خاله . دختر عمو رفیقین همو دوست دارین همو دارین ، ولی من هیچکیو ندارم ، هر چی میشه مامانم غش می‌کنه سمت داداشم ، ناخودآگاه ب چشش عزیزن اونجوری تو‌ ذهنش هک شدن ولی من نه ،مثلا اونروز نشستم س ساعت براش اینستا نصب کردم ، ایمیل ساختم فیلترش...کن ریختم اسم و رمز ,کلی بند شدم ،‌اما دیدم داره برا دوستش تعریف می‌کنه که پسر عزیزم برام نصب کرده ، ناخودآگاه فک می‌کنه اونا بهش محبت دارن

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.