2777
2789
عنوان

دعا برای اشتی کسی بلده

93 بازدید | 9 پست

ده روزه با شوهرم قهرم اومدم پیش خانوادم  اما اصلا به روی خودش نمیاره نه زنگی نه چیزی خانوادش دورشو گرفتن اصلا نمیزارن سمت من بیاد.دعا برای اشتی یا چیزی بلدین بهم بگین چیکار کنم ازش خبری بشه😔😔

ی برگه برداراسم خودش.و مادرش رو بنویس بزار داخل ظرف سرکه ای که روشعله هست یکم هم فلفل بریز داخلش انشالله برمیگرده 

خدایا شکر که منو جزو عاشقای اهل بیت وخودت قرار دادی الحمد الله

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ی برگه برداراسم خودش.و مادرش رو بنویس بزار داخل ظرف سرکه ای که روشعله هست یکم هم فلفل بریز داخلش انش ...

چند دقیقه باید رو شعله باشه؟ میشه کامل بهم توضیح بدی چیکار کنم؟ واقعا نتیجه داره؟😔😔

چند دقیقه باید رو شعله باشه؟ میشه کامل بهم توضیح بدی چیکار کنم؟ واقعا نتیجه داره؟😔😔

بستگی داره ب اعتقادت  من یبار عقد بودم انجام دادم شوهرم زنگ زد بهم  بزار اول سرک و فلفل داخل ظرف جوش بیان بعد کاغذو بنداز بگو میخوام دلش عین سرکه بجوشه و بیاد پیشم یازنگم بزنه  اینکارو بکن اگر جواب گرفت پیامشو بهم بده

ببین ی سید علیرضا طباطبایی هم هست فوت شدن اونم من هربار کارم گیره یه چیزی نذرش میکنم اونم کار گشاییش خوبه خواستی پولی سوره ای چیزی نذرش کن