2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مثل من شدی دقیقا چرا گند زده از چه لحاظ

چجوری توصیفش کنم انقد ک گند زده ...سوراخا نامتقارن ..کج .دراز ..روحیم داغون شده 😭😭😭

دوست داشتن یک نفر بدون دیدن او .به این معنی هست .عشق فقط از چشم نمیاد .بلکه از قلب سرچشمه میگیرد 

چجوری توصیفش کنم انقد ک گند زده ...سوراخا نامتقارن ..کج .دراز ..روحیم داغون شده 😭😭😭

ای خدااا مث من شدی دیگه. مال من گفته بودم نیمه فانتزی ولی طبیعی عمل کرده لعنت بهش. برا شما قوس داره؟ منم روحیم خیلی بده 

ای خدااا مث من شدی دیگه. مال من گفته بودم نیمه فانتزی ولی طبیعی عمل کرده لعنت بهش. برا شما قوس داره؟ ...

اصلا قوس نداره ..من زیر بار نمیره عمل ترمیمی انجام بده .فقط گفت بیا برای سوهان کشی 

دوست داشتن یک نفر بدون دیدن او .به این معنی هست .عشق فقط از چشم نمیاد .بلکه از قلب سرچشمه میگیرد 

اصلا قوس نداره ..من زیر بار نمیره عمل ترمیمی انجام بده .فقط گفت بیا برای سوهان کشی

مثل من 

خیلیییی حالم بده داغونممم. گفتن 130 میلیون پول ترمیم. منم قوس نداره دستش بشکنه آنقدررر گریه میکنم کور شدم کاش میشد عکسشو میزاشتی تو یکی از تاپیک هام منم عکس میزاشتم. از مال من بدتر نیستی. انقد حالم بده روانی شدم. چن وقته عمل کردی 

مثل من خیلیییی حالم بده داغونممم. گفتن 130 میلیون پول ترمیم. منم قوس نداره دستش بشکنه آنقدررر گریه م ...

من ۴ سالی میشه ...افسرده شدم ... ی روز راجبش تاپیک میزنم حتما تگت میکنم 

من ۴ سالی میشه ...افسرده شدم ... ی روز راجبش تاپیک میزنم حتما تگت میکنم

بگردم. برا من 5 ماه. یه دماغ طبیعی بدون قوس و کج. گفته بودم نیمه فانتزی ولی طبیعی شده. حلالش نمیکنم. برا شما هم لابد یه خط راسته بینیت 😭

بگردم. برا من 5 ماه. یه دماغ طبیعی بدون قوس و کج. گفته بودم نیمه فانتزی ولی طبیعی شده. حلالش نمیکنم. ...

اره داغونه مال منم ...من نمیدونم چکار کنم