2777
2789
عنوان

خط چشممو پاک کردم با لیزر

976 بازدید | 38 پست

میخام از تجربیاتم بگم برای شماهایی که از خط چشمتون راضی نیستید

اگر بتونم عکس هم میزارم تا قبل و بعد رو ببینید

💕 اگر حرفی زدم که کمکت کرد میشه برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترم یه صلوات بفرستی ...🙏🍀⁦♥️⁩

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بارها تایپیک زدم که از خط چشمم خیلی ناراضیم چون به شدت پخش رنگ داشت و چشمام زشت شده بود واقعاً حالم بد بود بابتش و عذاب می‌کشیدم این تایپیک‌هایی که زدم خیلیا کمکم کردن و بهم گفتن باید با لیزر پاک کنی اگر می‌خوای واقعاً پاک بشه منم انقدر دل دل کردم بالاخره تصمیمم را گرفتم تا با لیزر برم پاک کنم خیلی هم می‌ترسیدم

💕 اگر حرفی زدم که کمکت کرد میشه برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترم یه صلوات بفرستی ...🙏🍀⁦♥️⁩

خوب روزی که رفتم به شدت استرس داشتم دست و پام داشت می‌لرزید چون فیلماشو توی گوگل دیده بودم و خیلی می‌ترسیدم بالاخره دراز کشیدم روی تخت یه وسیله گذاشت داخل چشمم و شروع کرد درد داشت ما دردش قابل تحمل بود چون قبلش برام بی‌حسی زده بود

دردش نصف درد خود تاتوی خط چشم بود برای من البته چون من خط چشمم به شدت دردناک بود نمی‌دونم چرا ولی خب خیلی‌ها رو شنیدم اصلاً خط چشمشون درد نداشته و اینم بگم در کل یک دقیقه بیشتر طول نکشید و بلند شدم و تمام شد

خودم رو تو آینه نگاه کردم وحشت کردم به شدت پشت چشمام زخم شده بود و یه مقدار خون میومد و من مدام دستمال کاغذی می‌ذاشتم پشت چشمم لان یک هفته می‌گذره از لیزر خط چشمم و من واقعاً راضیم چون اون پخش شدگی پشت چشمم به کل از بین رفته

بچه‌ها الان عکس قبل و بعد رو می‌ذارم انشالله سایت با من همکاری کنه و بتونم عکس بزارم

بچه‌ها دوران نقاهت لیزر خط چشم به شدت سخته چشما تا یک هفته کبودی داره و اصلاً نمی‌تونید بدون عینک برید بیرون

پشت چشم و اطراف چشم شدیداً ورم داره