احساس میکنم خیلی بنده ی به درد نخوری هستم و دیگه از چشم خدا افتادم چون من از سوم دبیرستان تصمیم گرفته بودم ک نمازمو کامل بخونم ولی فقط تا 6 7 ماه تونستم سر عهدم با خدا بمونم و بعدش دیگه نمازامو یک در میان میخونم یا اصلا نمیخونم...الان ک 3 سال از اون موقع گذشته هر دفعه میام توبه میکنم و میگم خدایا قول میدم دیگه تا آخر عمرم نمازامو مرتب بخونم ولی بازم نهایت فقط 1 ماه طول میکشه و عهدمو میشکنم😢😢😢 دیگه خدا حالش از من ب هم میخوره...حتی خجالت میکشم چیزی ازش بخوام...
خوش به حالت که چن ماه تونستی سر عهدت بمونی ببین علتش چیه ؟ راهو هموار کن من خودم با نماز صبح هیچ مشک ...
متاهلی؟؟
من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
یعنی دیگه حتی واسه توبه کردنم رویی برام نمونده...حنام دیگه پیش خدا رنگی نداره...😢😢
اینها حرفای شیطانه
خدا گفته فقط شرک رو نمی بخشم خدا خیلی عشقه
امام حسن علیه السلام: کسانی که صاحب فرزند نمی شوندزیاد ذکر استغفار را بگویند، ان شاء الله خداوند آنها را صاحب اولاد خواهد کرد(مصباح کفعمی حاشیه ص58). خدایا شکرت. به تو می سپارمش.
خیلی میترسم ک ب یکی از اماما قول بدم و بعد دوباره نتونم سر قولم بمونم...میترسم برام گرون تموم شه
خودت رو داری می بینی
بگو خدایا دوست دارم نماز بخونم کمکم کن تو هر روز بگو این حرف رو ببین خدا کمکت نمی کنه
امام حسن علیه السلام: کسانی که صاحب فرزند نمی شوندزیاد ذکر استغفار را بگویند، ان شاء الله خداوند آنها را صاحب اولاد خواهد کرد(مصباح کفعمی حاشیه ص58). خدایا شکرت. به تو می سپارمش.
چرا میگه حق الناس رو نمی بخشم چون هممون رو دوست داره میگه همه با هم خوب باشید دل همدیگر رو به دست بیارید همدیگر رو ازار ندید