2777
2789
عنوان

از خدا خجالت میکشم...😳😳😳

| مشاهده متن کامل بحث + 1704 بازدید | 58 پست

باد صبا رو نصب کن تا اذان گفت نمازت رو بخون

اگرم بیرون میری ک میدونی به نماز میخوره

وضو بگیر . 

خدایا . سپاس . در اوج نا امیدی زمانی که بریده بودم از همه جا محکم دست هایم را گرفتی اکنون میخواهم رهایم نکنی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تقویم رو بذار جلوت هر روز که نمازت رو خوندی یه ستاره بزن یا یک استیکر برای هر نماز یکی روزی 5 تا شد 50 تا به خودت جایزه بده 

دفعه بعد شد 80 تا دفعه بعد شد 100 تا و تا اخر 

از خدا کمک بخواه بگو میخوام باهات حرف بزنم بهم کمک کن بتونم 

امام حسن علیه السلام: کسانی که صاحب فرزند نمی شوندزیاد ذکر استغفار را بگویند، ان شاء الله خداوند آنها را صاحب اولاد خواهد کرد(مصباح کفعمی حاشیه ص58). خدایا شکرت. به تو می سپارمش. 

والابنظرمن خدااینقدرسختگیرک واسمون تعریف کردن نییییست.خدامهرررربوووووووووونه وباهمه فرق داره

👏مهم نـیست چه چیـز بہ یـک زن بـدهی,هرچہ بدهـــے آنـــــرا بهترمیـسازد:نطـفہ ای بہ اوبــده...فرزنـــدے بہ تـوخــواهــدبخشــــید!خــانہ ای بہ اوبـــده,ازآن کـاشـانہ  ای خواهد سـاخت!لـبخندی بہ او بـــده,قلـبـ❤ـش رابہ توخواهـــدبخــشید!زن آنچــــہ را بــہ اوبـدهنــــد,تـکثیــــرمےکنـــــدوپژواکـــــ مےبخـــشد!پـس اگــربــہ اوزنــــدگےِ جـــهنــمــے بـدهـے,تــعجــب نکـــن کــہ از آن جـــهـنــمـــے بـــزرگـــتر بــــرايــت بـــســازد!👌👌👌
خدايي من بهش حق ميدم از من متنفر باشه خودم بودم از همچين بنده اَي متنفر ميشدم☹️

تنفر در ذات خدا وجود نداره اصلا....خداوند همه ی بنده هاشو دوست داره....سخت نگیرید....خداوند سخت نگرفته....بنده هاش سختش کردن

گاه باید سکوت کرد.‌‌...خدا پاسخگو خواهد بود .....شک نکن....

همینکه هنوز برات مهمه این موضوع و کلا بیخیال نماز نشدی ،و براش غصه میخوری،هم خودش  خیلی جای شکر داره 

راهکار بلد نیستم ولی برات دعا میکنم عزیزم

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

خدا خیلی مهربونه یک قدم بری طرفش 10 قدم میاد طرفت 

امام حسن علیه السلام: کسانی که صاحب فرزند نمی شوندزیاد ذکر استغفار را بگویند، ان شاء الله خداوند آنها را صاحب اولاد خواهد کرد(مصباح کفعمی حاشیه ص58). خدایا شکرت. به تو می سپارمش. 

خوش به حالت که چن ماه تونستی سر عهدت بمونی ببین علتش چیه ؟ راهو هموار کن من خودم با نماز صبح هیچ مشکلی ندارم با اینکه ادم خوابالویی هستم خیلی کیف میده خو ندنش ولی مشکلم چیز دیگه ای هست

به یک بزرگی قول بده ،مثلا به حضرت زهرا(س) قول بده یک ماه بدون استثناء نمازاتو سر وقت  بخونی ،مطمئنم میتونی واراده ات قوی میشه ،این قدر قشنگ بهت کمک وارامش میدن

خدایا به من بفهمان که بی تو چه میشوم اما نشانم نده......خدایا هم به من بفهمان هم نشانم بده که با تو چه میشوم