احساس میکنم خیلی بنده ی به درد نخوری هستم و دیگه از چشم خدا افتادم چون من از سوم دبیرستان تصمیم گرفته بودم ک نمازمو کامل بخونم ولی فقط تا 6 7 ماه تونستم سر عهدم با خدا بمونم و بعدش دیگه نمازامو یک در میان میخونم یا اصلا نمیخونم...الان ک 3 سال از اون موقع گذشته هر دفعه میام توبه میکنم و میگم خدایا قول میدم دیگه تا آخر عمرم نمازامو مرتب بخونم ولی بازم نهایت فقط 1 ماه طول میکشه و عهدمو میشکنم😢😢😢 دیگه خدا حالش از من ب هم میخوره...حتی خجالت میکشم چیزی ازش بخوام...
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خدا منتظر نشسته ببینه کی نماز میخونه یا نمیخونه که دوسش داشته باشه یا نه اگه نماز حس خوبی به شما میده بخاطر اعتقادته اگرم نمیده که ... ایشالا اونجوری که دوست داری بشه
تقویم رو بذار جلوت هر روز که نمازت رو خوندی یه ستاره بزن یا یک استیکر برای هر نماز یکی روزی 5 تا شد 50 تا به خودت جایزه بده
دفعه بعد شد 80 تا دفعه بعد شد 100 تا و تا اخر
از خدا کمک بخواه بگو میخوام باهات حرف بزنم بهم کمک کن بتونم
امام حسن علیه السلام: کسانی که صاحب فرزند نمی شوندزیاد ذکر استغفار را بگویند، ان شاء الله خداوند آنها را صاحب اولاد خواهد کرد(مصباح کفعمی حاشیه ص58). خدایا شکرت. به تو می سپارمش.
والابنظرمن خدااینقدرسختگیرک واسمون تعریف کردن نییییست.خدامهرررربوووووووووونه وباهمه فرق داره
👏مهم نـیست چه چیـز بہ یـک زن بـدهی,هرچہ بدهـــے آنـــــرا بهترمیـسازد:نطـفہ ای بہ اوبــده...فرزنـــدے بہ تـوخــواهــدبخشــــید!خــانہ ای بہ اوبـــده,ازآن کـاشـانہ ای خواهد سـاخت!لـبخندی بہ او بـــده,قلـبـ❤ـش رابہ توخواهـــدبخــشید!زن آنچــــہ را بــہ اوبـدهنــــد,تـکثیــــرمےکنـــــدوپژواکـــــ مےبخـــشد!پـس اگــربــہ اوزنــــدگےِ جـــهنــمــے بـدهـے,تــعجــب نکـــن کــہ از آن جـــهـنــمـــے بـــزرگـــتر بــــرايــت بـــســازد!👌👌👌
همینکه هنوز برات مهمه این موضوع و کلا بیخیال نماز نشدی ،و براش غصه میخوری،هم خودش خیلی جای شکر داره
راهکار بلد نیستم ولی برات دعا میکنم عزیزم
من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️
امام حسن علیه السلام: کسانی که صاحب فرزند نمی شوندزیاد ذکر استغفار را بگویند، ان شاء الله خداوند آنها را صاحب اولاد خواهد کرد(مصباح کفعمی حاشیه ص58). خدایا شکرت. به تو می سپارمش.
خوش به حالت که چن ماه تونستی سر عهدت بمونی ببین علتش چیه ؟ راهو هموار کن من خودم با نماز صبح هیچ مشکلی ندارم با اینکه ادم خوابالویی هستم خیلی کیف میده خو ندنش ولی مشکلم چیز دیگه ای هست
به یک بزرگی قول بده ،مثلا به حضرت زهرا(س) قول بده یک ماه بدون استثناء نمازاتو سر وقت بخونی ،مطمئنم میتونی واراده ات قوی میشه ،این قدر قشنگ بهت کمک وارامش میدن
خدایا به من بفهمان که بی تو چه میشوم اما نشانم نده......خدایا هم به من بفهمان هم نشانم بده که با تو چه میشوم