2777
2789
عنوان

عشق مجازی اخرش چی میشه

129 بازدید | 22 پست

دخترم ۱۷سالمه عاشق یک پسر همسن خودم شدم اونم دوستم داره

به خاطر یک پروژه گرافیکی با هم کار میکردیم و مجازی اشنا شدیم..

چند روز بیشتر نیست با هم در ارتباطیم ولی خیلی وقته میشناسمش پسر خوبیه مذهبیه همه ملاک های مدنظرمو داره

خیلی پریشان حالم نمیدونم چیکار کنم

از طرفی من کمی مذهبی هستم و با چت با نامحرم مشکل دارم چون از نظر شرعی گناه داره

قصدش ازدواجه ولی میترسم نکنه این عشق نباشه و همش هوس نوجوانی باشه..

میترسم چند روز دیگه ازش دلسرد بشم هر‌ چند ک الان دلم براش ی ذره شده

با اینکه میدونم قصدش ازدواجه ولی میترسم چون هردومون سنمون کمه😔

نظرتون چیه ؟ تهش چی میشه؟

.

۶ ماه دیگه اسم همدیگه رو هم یادتون نمیاد

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نظرم اینه که بعد‌ها خودت به خودت می‌خندی 

هفده ساله قصد ازدواج دارید ؟؟

بعد مجازیم هستین ؟؟ 😂😂😂

موفق باشید حرفی ندارم 

نی نی سایت همه ناشناسن به همین خاطر همه راحت حرف دلشونو می‌زنن سخت نگیرید.           گوربا دوست ، چای دوست و طبیعت دوست . Ceraunophile#                                                                     ای عشق تو مگذار ! ای عشق تو مگذار!  که من به پیری برسم

یه هفته

🤣🤣

دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔

یه هفته

عزیزم یه هفته خیلی کمه شناخت مجازی اصلا کامل نیست من خوددم با طرفم مجازی آشنا شدم اما من سه ساله میشناسمش لطفا وارد رابطه نشید تا زمان بگذره بهت نمیگم بده میگم صبر کنید بشناسید عجله نکنید انشالله خیره

شانه ات را دیر آوردی