2777
2789
اگه خدا هوس یه چیزیو ب دلت انداخت بدون در تو توان رسیدن بهش رو دیده.حس ششم نیستم ولی میرسی

این حرفت چقدر ارامش بخش بود اره حتی میخوام فراموش کنم باز یه نشونه هایی میاد که باید صبر کنی اما از صبر دیگه خستم🥺

خدایا تنها به قدرت تو ایمان دارم خودت میدونی چه تلاشی کردم میشه برام صلوات بدین؟🥺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این حرفت چقدر ارامش بخش بود اره حتی میخوام فراموش کنم باز یه نشونه هایی میاد که باید صبر کنی اما از ...

من یه زمانی حس قوی داشتم ب دلایلی نخواستم چیزی ببینم و بدونم از کسی.

دم غروبه دلم بهم میگه میرسی به الله قسم میرسی ولی با تاخیر...دیرو زود داره ولی میشه برای دله کوچیکت که بغض کردی دعا میکنم شادی وجودتو بگیره با خوشحالی صداش کنی شکر کنی 

نمیدانم کجا...اما اگر جایی بود...حتما میرفتم🚶‍
من یه زمانی حس قوی داشتم ب دلایلی نخواستم چیزی ببینم و بدونم از کسی.دم غروبه دلم بهم میگه میرسی به ا ...

وای ازت ی دنیا ممنونممممممم حرفات خیلی انرژی مثبت بود یرام خیلی ممنونم ازت مهریون باورت میشه بااین حرفت اشک شوق خود به خود سرازیرشد😍😍برات آیت الکرسی خوندم عزیزدلم هیچوقت یادم نمیره تو ناامیدی جوابمو دادی🥺😍خیلی لطف میکنی منم دعات میکنم همیشه حتی الان دم اذان🥺😍اره این دو سه روز خیلی بغض داشتم درست گفتی عزیزم🤍😘💙 یدنیا ممنونمممممممم

خدایا تنها به قدرت تو ایمان دارم خودت میدونی چه تلاشی کردم میشه برام صلوات بدین؟🥺

وای ازت ی دنیا ممنونممممممم حرفات خیلی انرژی مثبت بود یرام خیلی ممنونم ازت مهریون باورت میشه بااین ح ...

سوره حشر ایاتش کمه تا ۴۱ روز بخون و نیت کن چله سوره حشر بردار از خدا بخواه دستتو بگیره.حس میکنم دلت گیره حاجتت هرچه هست روا بشه این غم از دلت بره 

خودم الان میخوام بخونم ۳ روزه میخونم.تورو هم یاد میکنم.اگه دعا کردی واس منم از خدا بخواه علی راضی بش ...

مرسی عزیزم ♥️ 😘 الان اذان سفره افظار دعا میکنم حتما برات من یکیو میشناسم دعاش گیراست خواستی اسمتو بگو بهش بگم من اسمم ستاره اس لطفا دعام کن به رضا برسم

خودم الان میخوام بخونم ۳ روزه میخونم.تورو هم یاد میکنم.اگه دعا کردی واس منم از خدا بخواه علی راضی بش ...

اگ خواسی درخواستمو قبول کن ی چیزی بگم بهت 

ایشالا میرسی عزیزم تا اژ ته دل ذوق کنی😍

مرسی عزیزم ♥️ 😘 الان اذان سفره افظار دعا میکنم حتما برات من یکیو میشناسم دعاش گیراست خواستی اسمتو ب ...

من ساناز هستم.

دارم قرآن میخونم برات دعا میکنم ب روی چشم.کمی صبر کن گفتم ک دلت گیره ب امید وصال عزیزم🙏❤️

من ساناز هستم.دارم قرآن میخونم برات دعا میکنم ب روی چشم.کمی صبر کن گفتم ک دلت گیره ب امید وصال عزیزم ...

درست بود عزیزم ولی چون گفتی امید گرفتم مشخصع حست قویه

اگه خدا هوس یه چیزیو ب دلت انداخت بدون در تو توان رسیدن بهش رو دیده.حس ششم نیستم ولی میرسی

ستی

سانازم کاربریم تعلیق شد

این اکانتم درخواستمو قبول کن

سزاوار خداحافظی بهتری بودم🍂