2777
2789
راستش یه چیزاییش برام قابل باور نیستچند قسمت دیدم ادامه ندادم

من اینطوری فک میکنم که تمام اینا تو مغزشون اتفاق میفته براساس باورها و خاطراتشون ...منم نمیتونم طوری که اینا میگن باور کنم

آرهام. کاساندان. بابادوک سابق.. امیدوارم بتونم این یکی کاربریو حفظ کنم  

[QUOTE=376246694]من اینطوری فک میکنم که تمام اینا تو مغزشون اتفاق میفته براساس باورها و خاطراتشون ...منم نمیتونم طوری ...[/QU

ولی چیزایی که تعریف میکنن از زمان حال چجوری باهاشون خاطره داشتن؟ 

مثلا این شخص در کما میگه مادرم داشت در منزل با خواهرم اینکار رو انجام میداد 

یا پرستار این کار رو کرد چجوری خاطره سازی کردن عزیزم؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=376246694]من اینطوری فک میکنم که تمام اینا تو مغزشون اتفاق میفته براساس باورها و خاطراتشون .. ...

خب این قسمتهاشو فک میکنم هماهنگ شدست تا برنامه تاثیرگذارتر بشه 

راستش یه چیزاییش برام قابل باور نیستچند قسمت دیدم ادامه ندادم

مجری این برنامه آقای موزون خودشون محقق و تهیه کننده این برنامه س تا تجربه ی افراد قابل اثبات و مستند نباشه اجازه ی ورود به برنامه رو نمیده این برنامه یک موهبت الهی هست که باید شکر گذارش بود و دعاگوی عوامل این برنامه بود

اکثر تجربه ها مطابق آیه های قرآن و احادیث ائمه اطهار هستن

خب این قسمتهاشو فک میکنم هماهنگ شدست تا برنامه تاثیرگذارتر بشه

چقدر باید هماهنگ کنن با چندین پرستار و کادر 

البته من خودم از نزدیکانم همچین تجربه ای داره شاید برای همین باور دارم 

چقدر باید هماهنگ کنن با چندین پرستار و کادر البته من خودم از نزدیکانم همچین تجربه ای داره شاید برای ...

من خودم تجربه مرگ داشتم تو کما نرفتم اما بخاطر تشنج تا دم مرگ رفتم.. بیشتر داشتم خاموش میشدم هیچی ندیدم فقط چهره همسرم که بالاسری بود رو میدیدم 

من خودم تجربه مرگ داشتم تو کما نرفتم اما بخاطر تشنج تا دم مرگ رفتم.. بیشتر داشتم خاموش میشدم هیچی ند ...

خیلیا کما میرن اما قرار نیست همه ببینند یا همه یادشون باشه 

تجربه گر های خارجی هم من دیدم همین سبک بوده 

خیلیا کما میرن اما قرار نیست همه ببینند یا همه یادشون باشه تجربه گر های خارجی هم من دیدم همین سبک بو ...

علمیشو هم تحقیق کن آزمایش‌هایی که روی مغز انسان‌هایی که توی کما هستن صورت گرفته... ببین بازم نظرت همینه

علمیشو هم تحقیق کن آزمایش‌هایی که روی مغز انسان‌هایی که توی کما هستن صورت گرفته... ببین بازم نظرت هم ...

من خیلی در این باره مطالعه کردم 

اما طبق تجربه ای خودم داشتم برام قابل باور هست 

چون با عقل این دنیا نمیشه خیلی چیزا رو درک کرد جانم

موفق باشی گلم

من خیلی در این باره مطالعه کردم اما طبق تجربه ای خودم داشتم برام قابل باور هست چون با عقل این دنیا ن ...