2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام بفرمایید

سلام خسته نباشین‌

میگم چرا دو روزه نی نی یار ۵ تاپیک رفع مشکلات کاربری را بسته 

جواب نمیدن هیچکدوم

به دنبال کدوم حرف و کلامی  سکوتت گفتن تمام حرفاست🌱

خسته نباشین ببخشید منم یه سوال داشتم

تو خصوصی واسه نی نی یار یه پیام فرستادم گفتم بده به شما 

گفتن واسه شما درخواست دوستی بزنم 

خدایا بیا نزدیکتر حالا میخوام بیام تو آغوشت بخوابم👼ولی لطفا زود بیدارم نکن میخوام  توآغوشت آروم بشم😍😘خدایابهم آرامش بده
سلام خسته نباشین‌ میگم چرا دو روزه نی نی یار ۵ تاپیک رفع مشکلات کاربری را بسته  جواب نمیدن هی ...

شما فعلا موضوع رو با نی نی یار 3 مطرح کنید 

خسته نباشین ببخشید منم یه سوال داشتم تو خصوصی واسه نی نی یار یه پیام فرستادم گفتم بده به شما  ...

پیام شما رو به من دادن. داریم دنبال راه حل میگردیم 

بسیار سپاس گزارم 

واقعا نمیدونم چطوری تشکر کنم 

بازم تشکر 🌷🌷🌷

خدایا بیا نزدیکتر حالا میخوام بیام تو آغوشت بخوابم👼ولی لطفا زود بیدارم نکن میخوام  توآغوشت آروم بشم😍😘خدایابهم آرامش بده
شما فعلا موضوع رو با نی نی یار 3 مطرح کنید  

سلام خسته نباشید میشه لطفا کاربری چشمان اهریمن تو را قطع دسترسی کنین دو روزه مدام توي تاپیک هابی به من توهین میکنه امروز اومده بدون اینکه طرف صحبتم ایشون باشه در جواب یه کاربر دیگه؛ منو ریپلای کرده و گفته از گداها حمایت میکنی چون حقوق معلمیت کمه حتما چیزی گیرت میاد

شما به ما گفتید دیگه موضوع پول گرفتن و دادن را مطرح نکنین وگرنه تعلیق میشین و گفتید به اونا هم تذکر دادید ولی هر بار توهین و تهمت میزنن چرا قطعشون نمی کنین

https://s8.uupload.ir/files/screenshot_۲۰۲۳۰۷۰۲_۱۲۵۵۵۷_chrome_81j0.jpg

به دنبال کدوم حرف و کلامی  سکوتت گفتن تمام حرفاست🌱