2777
2789

فقط روی صحبتم با اوناست

تو دوره تثبیت هم کالری شماری میکنید؟

دوره تثبیت رو چیکار میکنید؟

من چاقم و یکی از دلایلی که کالری شماری رو شروع نمیکنم اینه که حس میکنم تا اخر عمر باید کالری بشمرم

انگار شبیه یه کابوسه برام

عمیقا دوست دارم برم اونجا که فصلاش برعکس کل دنیاست! کریسمسش تو تابستونه و بجای آدم برفی، آدم شنی تو ساحل درست میکنن. کی به کیه؟! شاید منم یه روز یه اوزی لیدی شدم 🌠

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میتونی پودر ماشفیت بخوری سریع لاغر میشی

من دنبال جواب این سوالم عزیزم

عمیقا دوست دارم برم اونجا که فصلاش برعکس کل دنیاست! کریسمسش تو تابستونه و بجای آدم برفی، آدم شنی تو ساحل درست میکنن. کی به کیه؟! شاید منم یه روز یه اوزی لیدی شدم 🌠

هروقت کالری شماری میکنم لاغر میشم و هربار خسته میشم و ول میکنم چاق میشم، انگار باید تا همیشه کالری ش ...

همین دیگه

پس ببخشید چه خاکی تو سرمون بریزیم؟

اره باید ۲ تا ۵ سال تثبیت کنی من الان تو دوره تثبیتم تو از هر روشی وزن کم کنی بعدش باز مجبوری تثبیت کنی 

من کالری شماری میکنم کالری شماری میکنم اما نه به سختی زمانی که وزن کم میکردم

کالری شماری خوب نیست من کتو ژنیک گرفتم پلی فوری دچار استپ میشه کسی میدونه چرا

کتو دوس ندارم

من از ۸۷ رسیدم به ۴۰ بعد دیدم خیلی زیاد لاغر شدم دوباره چاق شدم الام ۶۳ کیلوام.

کالری شماری میکردم و دوره تثبیت یه مدت کالری شماری کردم بعد که قلقش اومد دستم ول کردم الان وزنم بین ۶۵تا۶۰ متغیره خداروشکر

من با زیره لاغر کردم ۷۹ بودم شدم ۷۲ 

من زیاد رژیم گرفتم

همه ش رو حساب کنه پر خوری نکنی 

درحدی که سیر بشی کافیه 

در طول روز حتما نباید حسابی سیر بشی

از یه وعده تا وعده ی بعدی نخور

ببین نه به شدت اول ولی باید رعایت کنی 

من خودم که خیلی لاغر کردم دوباره غذا خوردم زیاد که چاقتر بشم 

ولی اگه ورزش میکنی دزگه نیاز به کالری شماری نیست تو دوره تثبیت

life is too short to love you only in one , I promise to look for you in the next life 💜
اره باید ۲ تا ۵ سال تثبیت کنی من الان تو دوره تثبیتم تو از هر روشی وزن کم کنی بعدش باز مجبوری تثبیت ...

ینی آدم کم خور نمیشه که دیگه کالری نشمره؟

به اون سختگیری نیست ینی چجوریه؟ میشه توضیح بدی؟