من چاقم و یکی از دلایلی که کالری شماری رو شروع نمیکنم اینه که حس میکنم تا اخر عمر باید کالری بشمرم
انگار شبیه یه کابوسه برام
عمیقا دوست دارم برم اونجا که فصلاش برعکس کل دنیاست! کریسمسش تو تابستونه و بجای آدم برفی، آدم شنی تو ساحل درست میکنن. کی به کیه؟! شاید منم یه روز یه اوزی لیدی شدم 🌠
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عمیقا دوست دارم برم اونجا که فصلاش برعکس کل دنیاست! کریسمسش تو تابستونه و بجای آدم برفی، آدم شنی تو ساحل درست میکنن. کی به کیه؟! شاید منم یه روز یه اوزی لیدی شدم 🌠
هروقت کالری شماری میکنم لاغر میشم و هربار خسته میشم و ول میکنم چاق میشم، انگار باید تا همیشه کالری ش ...
همین دیگه
پس ببخشید چه خاکی تو سرمون بریزیم؟
کالری شماری خوب نیست من کتو ژنیک گرفتم پلی فوری دچار استپ میشه کسی میدونه چرا
کتو دوس ندارم
اره باید ۲ تا ۵ سال تثبیت کنی من الان تو دوره تثبیتم تو از هر روشی وزن کم کنی بعدش باز مجبوری تثبیت ...
ینی آدم کم خور نمیشه که دیگه کالری نشمره؟
به اون سختگیری نیست ینی چجوریه؟ میشه توضیح بدی؟