2777
2789
عنوان

داغی بدن در بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 234 بازدید | 25 پست

من دقیقا همین تاپیکو زدم

سالاد شیرازی وماست وآب انار زیاد بخور هرروز هم دوش بگیر منم ماه ۵ ام همینطورم 

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

طبیعیه بنظرم ، یکی مثل من توی ده لایه پتو پیچونده خودشو ، یکی مثل شما 😅 مادر بزرگم میگه اونایی که ا ...

پسر حاملم پس😄

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

آزمایش دادم حالت تهوع دارم کلی علائم دارم اخه مگه کشکه باردار نباشم😅

خب تا سنو ندی بارداری تایید نمیشه چندهفته ای خوشبحالت من ده بار تا هفته ۱۲سنو داده بودم از ذوق

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

من دقیقا همین تاپیکو زدمسالاد شیرازی وماست وآب انار زیاد بخور هرروز هم دوش بگیر منم ماه ۵ ام همینطور ...

اتفاقا منم همین کارو میکنم

فقط 5 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا شکرت بخاطر این همه خوشبختی 👩‍❤️‍👨👨‍👩‍👧‍👦🏠🚗🎁🧿♥️👑🌈💴💵💶💰
من دقیقا همین تاپیکو زدمسالاد شیرازی وماست وآب انار زیاد بخور هرروز هم دوش بگیر منم ماه ۵ ام همینطور ...

بچتون چیه شما

فقط 5 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا شکرت بخاطر این همه خوشبختی 👩‍❤️‍👨👨‍👩‍👧‍👦🏠🚗🎁🧿♥️👑🌈💴💵💶💰