2777
2789
عنوان

چقدر به دعا اعتقاد دارین

116 بازدید | 11 پست

من همیشه بعد نماز اول برای مادرم بعدش برای همسرم و داداشم دعا میکنم و تا الان همیشه انگار مواظبشونه و سر این قضیه خیلی ایمانم قوی شده . به جن  و فالگیری و اینا اعتقاد ندارما فقط خوده خدا

خوش به حالتون کاش دعا منم  میگرفت

نعنا‌ دیگه بوی‌ نعنا‌ نمیدی‌ ….                                               بی بی یادته‌ گفتم نامزد‌ کرده گفتی خدارو چه دیدی شاید شد ولی بی بی فقط تو دلت‌ روشن بود دل منو ندیدی که دلم قد‌ یه دریا‌خون شد از غضه‌ بی بی ………………. بی بی هم تو رفتی و هم اون  حالا  اون داره پدر میشه و من هنوز دخترم❤️‍🩹 عاشق پروفایلمم‌  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بسیار زیاد

از هر طرف بری باز به دعا میرسی

والبته وجود اهل بیت 

خودم اینطورم زاویه ی دید اهل بیت و باز بودن دستشون ادم رو تسلیم میکنه و امیدوار که اگر جایی کج بریم صراط مستقیم رو نشون میدن بهمون مثل مادری که فرزندش رو با جان هدایت میکنه

خیلی خیلی زیاد،،اصلابادعابه چیزایی رسیدم که تصورشم نمیکردم روزی برسم،،واتفاقاچون دست نیازپیش خدادراز ...

منی ک دعا میکنمو نمیشه هیچی 

اعتقادم از دست میره

به امید رسیدن به دو تا 

منی ک دعا میکنمو نمیشه هیچی اعتقادم از دست میره

اتفاقامنم سالهابرایه خواستم دعاکردم دقیقا۷سال،،،وقتی بهش رسیدم اگه خداکمکم نکرده بودبه قهقرامیرفتم،،تصورخودم این بودکع اگه شرایط زندگیم فلان طوربشه وبه فلان چیزبرسم دیگه زندگیم گل وبلبله،،الان میگم چقدررررررخدادوسم داشت که بهم نداد،،ولی خیلی چیزای دیگه بادعابهش رسیدم