2777
2789

داداشم کلی زدتم میخواست گلومو با چاقو ببره مامانم نزاشت

چیکار کنم 

میخوام ازش شکایت کنم خسته شدم انقدر زدم و چیزی نگفتم 

جایی باز هست برم شکایت 

مراحل شکایت چطوریه کجا باید برم 

الان اومدم تو اتاق درو بستم 

گوشیمم گذاشتم رو ضبط که مدرک داشته باشم ترو خدا بگید چیکار کنم 

بخدا منو میکشن یکی نجاتم بده 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از پدر و مادرت اول شکایت کن یعنی چی که به پسر اینقدر رو دادن به خودش اجازه چنین غلطی رو میده

خدایا شکرت 😍 گل پسرمو صحیح و سالم رسوندی بغلم ❤️😍 قول میدم امانت دار خوبی باشم ❤️ خدایا من می‌دونم حاجتمو میدی و دست رد به سینه م نمی‌زنی ❤️ خدایا تنها امیدم تویی مطمئنم نا امیدم نمیکنی ❤️
کاش اینجا هویتم رو به یکی گفته بودم حداقل کشتنم بفهمن خودم نمردم

چیکار مردی مگه که تا این حد عصبی شده

فکر کنم داداشت مشکل روانی داره کاش زنگ بزنی بیان ببرنش

💜💛❤️💙💚🧡 خدا جونم عاشقتم 💜💛❤️💙💚🧡           اگر درخواست دوستی میدین لطفا دلیلش رو توضیح بدید وگرنه بااحترام درخواست دوستی بدون دلیل نمی‌پذیرم   

110 که اصلا فایده نداره نمیان زنگ بزن اورژانس اجتماعی از پس فردا هم احتمالا همه جا باز میشه برو شکایت رسمی کن برو پزشک قانونی زخمات و نشون بده شکایت کن

از طایفه نوریم، ما تیره نمیمانیم.  آواز غم دل را با قهقهه میخوانیم.      اگر هزاران بار دیگر به دنیا بییام ،هزاران بار دیگر و با هزاران زخم از پا در آیم ، و هزاران حق انتخاب داشته باشم ،اگر از من بپرسند عشق یعنی چه هزاران بار فریاد خواهم کشید وطن.     به قول عزیز قلبم انسان بدون آزادی هیچی نیس❤❤