2777
2789

شومیز ها به شدت اشغال و بد دوخت و بی کیفیت هست جنس خورده پوپلین اما از تترون هم ضعیف تره راضی نیستم نتونی بخوری😑👎

وقتی هم کامنت منی چه تو سایت چه تو پیج میزاری سریع پاک میشه 

میخوای مرجوع کنی یه آقای کاملا بی فرهنگ پاسخ میده که اصلا به حرف عات گوش نمیده 

جنسی که کلا ۱۰۰ یا ۱۵۰ ارزش داره ۵۰۰ میفروشه 

به هیچ وقت به این پیج اعتماد نکنید 

متاسفانه یکی از بدترین تجربه های خرید اینترنتی من از فروشگاه نگین میرکریمیه، اصلا اعتماد نکنید، به شدت سفارشتون دیر ارسال میشه، البته سفارش من الان سه هفته است که نرسیده و نمیدونم اصلا میرسه دستم یا نه تا بتونم در مورد کیفیتش نظر بدم، به هیچ وجه پاسخگو نیستن نه در واتس اپ و نه در دایرکت اینستاگرام، یه شماره تلفن هم دارن که یک ریز مشغوله، در واقع هیچ راه پیگیری وجود نداره

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

دوتا تاپیک آخرم درباره این فروشگاهه😐بدترین تجربه خرید آنلاینم بود،پست ترین آدمایی هستن که دیدم خودش و شوهرش

کاربری دست خودم و دوستمه🥲😂ممکنه دوتا جواب دریافت کنید،راستی الکی ریپ نزن اگه بحث داشتیم من نوتیف باز نمیکنم😂💅🏻

دوتا تاپیک آخرم درباره این فروشگاهه😐بدترین تجربه خرید آنلاینم بود،پست ترین آدمایی هستن که دیدم خودش ...

کاربری دست خودم و دوستمه🥲😂ممکنه دوتا جواب دریافت کنید،راستی الکی ریپ نزن اگه بحث داشتیم من نوتیف باز نمیکنم😂💅🏻

متاسفانه یکی از بدترین تجربه های خرید اینترنتی من از فروشگاه نگین میرکریمیه، اصلا اعتماد نکنید، به ش ...

سلام عزیزم سفارشتون رسید؟؟ 

یه تیکه از قلبم رو برای همیشه با خودش کند و برد❤️‍🩹❤️‍🩹