2777
2789

من عقدم ، همسرم یه شهر دیگه کار میکنه الان یک ماهه ندیدمش 

عید هم پیشم نبود

بیشتر وقتا دو ماه نمیبینمش بعد دو ماه میاد سه روز میمونه باز می‌ره

واسه همین از دوران عقد متنفرررر شدم ای کاش زودتر تموم شه این سردرگمی 🤦🏻‍♀️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه شهر دیگس هر ماه یکبار میتونه بیاد اونم دو سه روز فقط پیش همیم عیدا ام میاد

آخ که چقده منی 

شهری که  همسرتون کار میکنه چقدر با شما فاصله داره؟

بعد اینکه همسرت خیلی دلتنگی میکنه؟

آخ که چقده منی شهری که همسرتون کار میکنه چقدر با شما فاصله داره؟بعد اینکه همسرت خیلی دلتنگی میکنه؟

۳ ساعت هی مجبوره دیگه دلتنگی که معلومه ولی دیگه نزدیک عروسیمونه تموم میشهههه

‌ بُـ‌زُرگـی نَـ‌دیـ‌دَم جُـ‌ز.الـلّـه.‌‌

۳ ساعت هی مجبوره دیگه دلتنگی که معلومه ولی دیگه نزدیک عروسیمونه تموم میشهههه

انشاءالله به خیری بگذره 🌹

سه ساعت که چیزی نیست اگه همسر من بود هر روز میومد و می‌رفت . ای کاش شهر همسرمم همین قدر دور بود🥲🤦🏻‍♀️

من دلم میخواد هر روز پیش هم باشیم ولی اون مثل من ذوق نداره دیروز پیش هم بودیم مطمئنم امروز دیگه تصمی ...

یکم از هم دور باشین شاید بهتر باشه 

نزدیکیه زیاد ادمارو نسبت به هم سرد میکنه. طرف بهت عادت می‌کنه

انشاءالله به خیری بگذره 🌹سه ساعت که چیزی نیست اگه همسر من بود هر روز میومد و می‌رفت . ای کاش شهر هم ...

مرسیی گلم انشاءالله شمام زودتر برین سر خونه زندگیتون 

خیلی وقته عقدین ؟ چند سالته خودت 

‌ بُـ‌زُرگـی نَـ‌دیـ‌دَم جُـ‌ز.الـلّـه.‌‌

یکم از هم دور باشین شاید بهتر باشه نزدیکیه زیاد ادمارو نسبت به هم سرد میکنه. طرف بهت عادت می‌کنه

اره ولی من همش به این فکر میکنم که ما فقط چند روز عید پیش همین بعدش از هم دور میشیم و دو هفته ای یکبار اونم در حد دو روز میبینیم همو

یکم از هم دور باشین شاید بهتر باشه نزدیکیه زیاد ادمارو نسبت به هم سرد میکنه. طرف بهت عادت می‌کنه

اره ولی من همش به این فکر میکنم که ما فقط چند روز عید پیش همین بعدش از هم دور میشیم و دو هفته ای یکبار اونم در حد دو روز میبینیم همو

اره ولی من همش به این فکر میکنم که ما فقط چند روز عید پیش همین بعدش از هم دور میشیم و دو هفته ای یکب ...

دوران عقد بدیش همینه دیگه آدم بلاتکلیفه همش سو تفاهم پیش میاد همش حس میکنی ازش فاصله گرفتی 

انشاءالله زودتر میرین سر خونه زندگیتون این روزا هم میگذره

سعی کن چند وقت از هم دور باسینفکم همو ببینین