2777
2789
عنوان

خداحافظی

248 بازدید | 26 پست

سلام 

اینجا بودن جز اضطراب و اعصاب خوردی هیچی نداره..

یکی میاد از خواهرشوهرش بد میگه بدون اینکه نقش خودش رو در نظر بگیره ، یکی دیگه میاد از زن برادرش بد میگه و خودش رو نجات دهنده زندگی برادرش و ناسپاس از زحماتش، بدون اینکه نقش خودش رو در این برخورد و رفتارها بررسی کنه.. 

اینجا فقط احساس منفی وجود داره.. 

اینجا جای فردی مثل من نیست که وقتی با احترام صحبت میکنم، طرف مقابل با تندی برخورد میکنه.. 

وقتی توی زندگی هاتون نمیتونید شخصیت واقعی خودتون رو نشون بدین و ابراز کنید، و میاین اینجا و پشت یه اسم مستعار پنهان میشید.. فقط از خودتون دورتر میشید.. 

خود واقعیتون رو هر جوری که هستین به همه نشون بدین.. از اینکه ادمها رو از دست بدین و تنها باشین نترسین.. 

حرفم خطاب به همه نیست شاید فقط ۱ درصد این مدلی هستن..

از طرفی، دوست دارم برم دنبال برنامه ها و اهدافم.. برای همین میخوام برم و احتمال زیاد دیگه اینجا نمیام..

اینجا دوستی هم نداشتم اما یسری خانمهای گل بودن که توی تاپیک هام شرکت می‌کردن و کمک میکردن و از همه شون ممنونم 🌹🪻

سال نو رو به همه تبریک میگم و ارزوی بهترینهایی که در زندگی تون دنبالش هستین رو خواستارم🙏❣️

امیدوارم دوستایی که تمایل دارن ازدواج کنن امسال ازدواج کنن و خوشبخت و عاقبت بخیر شن.. 

دوستایی که بیماری ای دارن، امسال لباس عافیت بپوشن و حالشون خوب باشه..

دوستایی که دلشون گرفته، روشن بشه و بتونن راه شون رو پیدا کنن..

و دعاهای زیاد دیگه ای که اگر بخوام بنویسم تاپیک طولانی میشه..

🌹🪻❤️

جامعه اینطوری هست 

اینیستاگرام داره پر از ابهامات خوشحالی انجام میده

و نی نی سایت منفی گرایی !

کاملا نرماله 

انگار نی نی سایت جهنم حقیقت ها 

اینیستاگرام بهشت دروغین

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دانشجوی فیزیوتراپی ۱/۴️🇹🇷🤍 چنلم :https://t.me/namersii

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جامعه اینطوری هست اینیستاگرام داره پر از ابهامات خوشحالی انجام میدهو نی نی سایت منفی گرایی !کاملا نر ...

خیلی حرفتون حقه..

الان مدتیه اینستاگرام رو فقط در حد ۱ ساعت حضور دارم و بعده اون نه.. اینجا رو هم تصمیم گرفتم دیگه نیام و روی زندگیم تمرکز کنم و بهتر شدنش🪻🌹

مرسی🪻🌹

خیلی حرفتون حقه..الان مدتیه اینستاگرام رو فقط در حد ۱ ساعت حضور دارم و بعده اون نه.. اینجا رو هم تصم ...

تمرکز بکن خودت برو جلو

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دانشجوی فیزیوتراپی ۱/۴️🇹🇷🤍 چنلم :https://t.me/namersii

عزیزم همه مثل هم نیستند و نباید به همچین آدم عایی اهمیت بدی و تو تاپیک های انرژی منفی شرکت نکن گلم ا ...

میدونم عزیزم .. فقط یک درصد این مدلی هستن.. 

میخوام برم دنبال برنامه هام و امیدوارم موفق بشم

امیدوارم همیشه حس و حال مثبت بگیری 🪻🌹