2777
2789

کسی هست غربالگری تیروئید نوزادش دو مرحله ای شده باشه 

**اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**

منظورت بعد دنیا اومدنشه که از کف پا خون میگیرن؟؟

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره

آره من و دوبار خواستن دلیلشم نگفتن

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
منظورت بعد دنیا اومدنشه که از کف پا خون میگیرن؟؟

آره عزیرم همون رو میگم.واسه بجه من مرحله اول از غربالگری زنگ زدن گفتن 5 هست و نیاز به تکرار داره و مرحله دوم شده بود 3.01 و لی با ازمایش وریدی شده بود8!!!نمیدونم به کدوم اعتماد کنم به مرحله‌ دوم یا به آزمایش وریدی. خیلی خیلی نگرانکم کاری تیروئید هستم.بچم آلن یک ماهشه

**اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**
آره عزیرم همون رو میگم.واسه بجه من مرحله اول از غربالگری زنگ زدن گفتن 5 هست و نیاز به تکرار داره و م ...

نترس  انشالله چیزی  نیست..من خودم کم کاری  دارم..اونم شدید ماه هفت بارداری متوجه  شدم تازه دارو شروع کردم،دکترم می ترسید برای جنین اتفاقی بیفته،شکر  خدا سالم بود

تمام شهر هم زلیخا شدند....تو یوسف باش....