2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حرف ازدواج میزنه،به خانوادش میگه،معیاراشو باهات در میان میزاره،اشنایی رو زیاد طول نمیده

اخه من از اول باهاش قرار گذاشتم تا سر کار نره نیاد جلو.ولی همه ی دوستام تو دوران دوستی حداقل دست میدادن بهم.این اصلا تو این فازا نیس.

اينكه بخواد خانواده ها در جريان باشن.اول هم خودش با خانوادش صحبت كنه

به من گفته با مامانم حرف زدم.مامانم میخواد ببینتت.منم مامانم اینا اینجا نیستن.منم گفتم نمیشه که مامان من خبر نداره مامانت با من قرار بزاره

به من گفته با مامانم حرف زدم.مامانم میخواد ببینتت.منم مامانم اینا اینجا نیستن.منم گفتم نمیشه که ماما ...

واي دقيقا اين اتفاق بىاي منم افتاد.خيلي جواب خوبي دادي.من اونموقع ترجبه ام كم بود و نميدونستمم بايد چيكار كنم.اونم خيلي اصرار كرد كه مامانم دوست داره ببينتت.به خاطر همين رفتم.بعدش به خواهرم گفتم.خواهرم گفت اول بايد خودشون با ما حرف مبزدن.نه اينكه مستقيم تورو ببينن.تو اشتباه منو نكن.حتي اگه نيت بدي نداشته باشن ولي تو خانواده داري.بايد سراغ خانوادت بيان

تو؛ تمامِ مني ♥