2777
2789

با یک نگاه بهش دلبستم یادش بخیر دو سال پیش همین موقع ها بدجور عاشق یه دختری شده بودم انقد عاشق بودم یادمه منی که نماز خون نبودم واس سلامتیش نماز خوندم خاطرش رو بد میخواستم چون از اقوام بود و خبر داشت نتونستم اقدام کنم یکی از برادرام روانی شد یکی دیگه دل نداد به کار و پدرم معتاد بود بخاطر شرایط خونوادگی و اقتصادی دیگه رفتم شدم استاد کار و قرار بود که یه جای خوب هم استخدام بشم تا اینکه یکی دوماه پیش نامه عروسیش اومد و هیچی دیگه ازدواج کرد چقد عذاب کشیدم تو این راه  خوش بحال دهه پنجاه شصت هفتادی ها هم یه مقطعی خوش بودن توی زندگیشون . واس خودشون خیلی راحت تر از ما صاحب شغل  خونه ماشین شدن اگه عاشق شدن خیلی خیلی راحت‌تر از الان بهش رسیدن اونایی هم که الان اگه می‌بیند نرسیدن خودشون از فرصت هاشون استفاده نکردن و فکر کردن همیشه گل و بلبل میمونه ای توف به نسل ما توف به تکنولوژی و ... که زمان ما اومد روی کار چه فایده وقتی حال دل خوش نیس تازه چقدر باید کار کرد که صاحب بلانسبت تکنولوژی شد وقتی یه یخچال شده ۱۵۰ میلیون 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ربطی تکنولوژی نداره عشق شما اون خانم شما را میخواست میمود همه جوره 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

حرفات حقه ،

ولی سنت برای ازدواج کمه حالا 

نمیدونم چمه فقط میدونم قبلنا اینقدر چم نبود🤷🏻‍♀️درخواست دوستی آزاد🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️ولی قبول نمیکنم💃🏼

خوشت میا؟ من دهه شصتی بودم‌

۱۵ سالگی میدادنمون هر کور و کچلی که درمونو میزد 

اونم ننه های چادر به سر که از همسایه ها سراغ دختر دار میگرفتن

بعد نرفته یه بچه تو بقلمون میوفتاد بعدم دومی و سومی

برا غوره نشدن مویز شدن دلت تنگ شده

نه‌گوشی نه مبایلی

یه جف برادر نر گدا که به اسم ناموس هر غلطی میخواستن سر خوارشون درمیوردن

اینجا نرو تو کوچه نخند سبیلتو نزن چادر بپوش و...

بعدم میوفتادیم گیر طیفه شوهر قوم الظالمین

دوس پسرم که کلا قفل بود

تلفن نمیشد ما جواب بدیم

تو مدرسه اول کیفمونو میگشتن بعد جورابامونو و کتابامونو انگار ایست بازرسیه انگار گوانتانلمو 

خدا نگذره ازشون که همچیو زهر مارمون کردن...

نه بهش نگفتم آپشن مثبت زمان ما تکنولوژیه والا اونم نخواستیم

چرا بهش نگفتی شاید منتظر می‌ماند بهرحال اون ازدواج کرده خوشبخت بشه شماهم انشاالله خدا برات بهترین هارو رقم بزنه

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

چرا بهش نگفتی شاید منتظر می‌ماند بهرحال اون ازدواج کرده خوشبخت بشه شماهم انشاالله خدا برات بهترین ها ...

آپشن زمان اینا تکنولوژیه که اونم‌نخواستنو همش سرشون تو گوشیه...

اونوقتا یه خونه مخواستی بخری باید کل بنگاها رو پیاده گز میکردی یکار مخواستی پیدا کنی هی روزنامه نگاه میکردی 

یه شوهر مخواستی بکنی باید میشستی تا زیر پات علف سبز بشه

پدر مادرا هم مثل برده به بچه نگاه میکردن اینجوری تو ناز و نعمت نبودیم ما اونوقت اینا میگن خوشبحال شما...

آپشن زمان اینا تکنولوژیه که اونم‌نخواستنو همش سرشون تو گوشیه...اونوقتا یه خونه مخواستی بخری باید کل ...

کاملا موافقم باحرفتون الان با ی دکمه کارشون راه میوفته بعد به ما میگن خوشبخت اون موقع ها که همه چی بود خیلی نمی‌تونستن راحت ازش استفاده کنن 

نه بابا دهه شصت چی بود که نتونستیم استفاده کنیم ؟

مثلا کار دولتی خیلی کار آزاد ماشین کارکرده رفتن اصلا مخالف بودن نمونه اش عموم دایی هام خیلی های دیگه حقوق شرکت نفت اون موقع بابا بزرگم بابام  هزاروپونصد تومان بوده خو بعد کار آزاد بیشتر درمی‌آورند اینا تا تونستن پدرم میگفتن چیه تربیا فلان این نمونه اش خیلی چیزهای دیگه