من به عنوان یه زن متاهل بنظرم این مورد خیلی کمرنگه کسی دقت نمیکنه
اگر پول براتون مهمه قد براتون مهمه دقیقا به همون اندازه هوش پسره براتون مهم باشه بین دوستاش این رییس باشه یعنی حتی از پول و قد هم مهمتره تنها چیزی که باعث میشه تا آخر عمرتون ازش خسته نشین اینه مردتون از خودتون خیلی باهوشتر باشه لطفا بگین به هرکس دوسش دارین این نکته هارو
💔 تو اعتماد آخرم واسه عشق یه آدم بودی زدم قید همه چیزو از اون لحظه که با من بودی یه دنیا رو حریف بودم اگه فقط کنارم بودی تو جنگی رو شروع کردی که از قبل به تو باخته بودم تموم رویامو آجر به آجر با تو ساخته بودم خیال کردم که با قلبم درست تورو شناخته بودم💔😅
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
داداش منم باهوشه خیلی خوبه همین هوشش باعث میشه اصلا دنبال حاشیه و حرفهای بیخود نباشه همیشه دوزاریش زود میفته
تو مسائل مالی هم جلوتره بنظرم اگه زن و مرد دریه سطح باشن از نظر هوش خیلی بهتره
کاربری ترکیده شده سال ٩٥. بیهوده ست مجادله بر سر دیانت یا بی دینی آدمها,کسی که دروغ نمیگوید,مهربان است,از رنج دیگران اندوهگین می شود به مقصد رسیده است,از هر راهی که رفته باشد.