2777
2789
عنوان

وجود خدا رو حس کردم

207 بازدید | 27 پست

داشتم  با ماشین امشب از،خیابون رد میشدم دلم گرفته بود و بعد گفتم خدا یه نشونه یه چیزی یهو به دلم افتاد و برای آرامش دلم گفتم یه چیز نذری حتی آب معمولی بخورم 

در هر مسجدی رفتم هیچی گیرم نمیومد

حقیقت دلم بیشتر گرفت 

ساعت سه و نیم شب در خونمون رو زدن و برامون نذری آوردن از دوستای قدیمی 

به شوهرم گفت داشتیم سحری پخش میکردیم صاحب نذری گفته اینو بده به فلانی و اونم آورده برامون

انقده گریه کردم  انقده برا همه دعا کردم الانم میگم خدا هست شاید مصلحت منه با این مشکل باشم تا آخر عمرم درسته سخته ولی خدا همیشه باهامونه 

یاد بگیرم هر سوالی تو تاپیک هست شاید مختص خود کاربر نباشه،، ممکنه برا دوستی اشنایی سوالی کرده باشه به هم توهین نکنیم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسي با اجازتعزيزان،ممنون ميشم تاپيك من رو گزارش بزنيد تا پاك شهلطفا🙏🏻

گزارش زدم

یاد بگیرم هر سوالی تو تاپیک هست شاید مختص خود کاربر نباشه،، ممکنه برا دوستی اشنایی سوالی کرده باشه به هم توهین نکنیم 

گلم اگه دوس داشتی مشکلتو بگو برات دعا کنم

فقط عزیزم التماس دعا دارم 

الهی شکر 

من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست...

کمکت میکنم نور باشی وسط تاریکی های زندگیت✨️🎀اینجا تنها جائیه که با عشق، رایگان مشاوره میدم 🩷برای حال خوب مردم کشورم تلاش میکنم چون رسالتمه🌱که گرچه رنج به جان می‌رسد امید دواست☁️☺️

چه مشکلی باهاتونع

نگم خیلی بهتره یعنی امشب افتاد به دلم هیچوقت نگم فقط خدا بدونه 

میگن مشکلی که به خدا بگی تنها حل میشه