سلام دیروز بچم غذا نخورد منم چون چند روز ادامه دار شده بود غذا نخوردنش عصبانی شدم ۱ بار زدمش که چرا غذا نمیخوری یهو شوهرم بلند شد با مشت کوبید فرق سرم دو بار زد منو بعدم من بیهوش افتادم زمین شروع کردم گریه کردن و جیغ زدن اومد دهن و گردنمو گرفت تمام و زخمی کرده الان نمی دونم چی کار کنم فقط زنگ زدم پلیس اومده صورت جلسه کرده گفته فردا برم پزشکی قانونی از ظهر تا حالا خوب نشده سر دردم سرگیجه شدید دارم خونوادمم گفتن اگه طلاق میخوای بشین فکراتو بکن
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خیلیییییییی غلط کرده تو زده مادر بچه ات بودی حق داری بچه اتو تربیت کنی اعصاب تو ریخته بهم شده شوهررر ...
به خدا حرص دخترمو خوردم خیلی ضعیف و لاغر شده بهترین غذا هارو میپزم ۱ قاشق میخوره پا میشه منم دیدم بشقابش تکون نخورده ناراحت شدم ۱ ضربه به صورتش زدم تازه آروم گفتم چرا نمیخوری ک اینطور شد به پلیسم گفتم نمیگم کارم درست بوده ... نبوده اما کاری ک اون با من کرد چی اون چیه پس