2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

التماس دعای فرج 

دعای فرج از طرف همه ما بخون 

دعا کن برام خیلی محتاجم خدا حاجت قلبیم بده🤲🤲

خسته تر از انم که بگیم به چه علت 💔خیلی میگن دعای نی نی سایتی ها گیراست پس یک نفر عاجزانه ازتون درخواست می کنه اول برای فرج و سلامتی مولامون بقیه الله (عج) دعا کنیدبعدم برای من😔زندگی تا اینجا بهم سخت گرفته 💔دوصلوات مهمانم کنید اولی به نیت فرج و سلامتی مولام بقیه الله(عج)♥️دوم برای براورده شدن حاجت قلبیم 💔😔انشاءالله محرم ۱۴۰۳ حاجت رواشده باشم بلند بگو امین .اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل وفرجهم .هرکسی امضام خوند و دعا کرد بهم بگه خیلی خوشحال میشم🥺

توروخدا التماس دعا برای رسیدن و خوشبختی با عشقم و حذف موانع و سلامتی و عاقبت بخیری. خودمو خانوادم و قبولی ازمون خرداد ماهم چیزی که مدنظرمه

اسمم فاطمه

التماس دعا

میخام نماز شب یخونم براتون دعا میکنم ❤️

میشه برای حاجت رواییم یه صلوات بفرستی؟🥹🫠الهی خدا دلتو شاد کنه🥺🌸

سلامتیم خیلی محتاجم به دعا

یکی سال۱۴۰۱ تو کاخش نشسته بود توییت میزد بچه های شما اونور آبن بچه های ما میمیرن . سه سال بعد خودش و بچه هاش اونور آب بودن که فرماندهان ما با بچه هاشون شهید شدن ..........🇮🇷

امشب قسمت نشد بیام حرم برام دعا کن امسالم بتونم برم کربلا....

دعا کن راه درست رو برم دعا کن درست باشم دعاکن عاقبتم ختم بخیر بشه برای بارون دعا کن برای خوشی دلهای بقیه التماس دعا زیارتت قبول حق....

کاربر آقام....‌شباهت دارد عشق ما، به احوالات این دوران تویی یك عالمه تحریم بی‌پایان، منم ایران....

پزشکی دولتی،ترجیحا شیراز ولی هر شهری صلاحه 

ازدواج برادرم 

عمر طولانی و سلامتی پدر و مادر و خانوادم 

توروخدا برام دعا کن،اسمم حورا نیستا شما بگین خود آقا میفهمن😔😔😔خیلی نیاز دارم به دعا...

اللهم عجل لولیک الفرج🥲💚الحمدلله کما هو اهله،خدایا شکرت به اندازه ای که سزاوارشی(:                                                                     امروز ۱۴۰۴/۱/۲ ،فهمیدم خدا حاجتمو داده،خواستم بگم هیچوقت از رحمت خدا ناامید نشین،علارغم تمام گناهامون اون بخشنده ترینه...پس همیشه دعا کنید و زیاد هم ازش بخواید اون که بی نیازه ،خوششم میاد زیاد بخواین(:

زینب

شفام‌و عاقبت بخیری 

میشه برای عوض کردن خونمون و دور شدن از همسایه بد دعا کنید(مستاجریم)🙏🏻🙏🏻✨یا اللهُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا فاطِمَه یا صَاحِبَ‌الزَّمان اَدْرِکنی وَ لا تُهْلِکْنی✨ 

زیارتت قبول عزیزم.

خواهش میکنم امشب سلامتی پسرم  پدر مادر برادرهام همسرم و کل خانوادم رو از خدا بخواه

ازدواج برادرهام 

عافیت سلامتی عاقبت بخیری برای عزیزانم و خودم