2777
2789
عنوان

چه خاکی تو سرم کنم این موقع شب بچم

| مشاهده متن کامل بحث + 871 بازدید | 59 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چیکار کردی اصلا روم هم نمیشه به مادر شوهرم بگم

من مستقيم گفتم

بعد گفتم مى برم مى شورم بر مى گردونم كه گفت وا مگه غريبست

نوه خودمه

خودم مى شورم 

‏حقارت آدما رو میشه از حرفایی که پشت سر بقیه میزنن  تشخيص داد…
ناراحتی نداره که بچست دیگه ،خودت که این کارو نکردیجمشون کن بذار کنار فردا به مادرشوهرت بگو اینا رو م ...

دو تشک ها رو در آوردم ولی خود تشک ها رو که نمیشه شست از پشمن شسته بشه اصلا صد کیلو میشه ای خدااااا

دو تشک ها رو در آوردم ولی خود تشک ها رو که نمیشه شست از پشمن شسته بشه اصلا صد کیلو میشه ای خدااااا

اگه مادرشوهرت حساس نیست تشک و یجوری تا کن و فقط اون قسمتی که نجس شده رو بشور و یجوری بذار که اون قسمت حسابی آبش بره بعدش خشک میشه ،ملافه هاشونم بشور

ببین اگه صندلی تو اتاقه

تشک رو یه جوری بذار روش، که اون قسمت جیشی پایین باشه، البته صندلی رو بذار رو سرامیک، اون جیش میاد بیرون از تشک

بعدم سرامیک رو تمیز کن

به مادرشوهرت بگو همون قسمت رو آب بکشین

این به ذهنم رسید

وای سرش سلامت 

فدا سرش 

قشنگ الان بردار دو تا تشک رو 

رو کش هاشون رو دربیار 

بذار یه گوشه 

تشک ها رو پهن کن حیاط یا جایی خشک بشن باد بخورن 

چیزی نشده بچه س خوب

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️