2777
2789
عنوان

بیش فعالی بچه ها

621 بازدید | 2 پست

پسرم دو سال و دو ماهشه..جایی میریم خیلی هیجان زده میشه نگرانم آخه پسر خاله دارم کلاس دومه نباش فعاله خیلی زیاد یجا بند نمیشه پرخاشگره ..

میگم نکنه پسر منم بیش فعاله..خونه خودمون آرومتره تلویزیون نگاه میکنه چیزی بگم بخوام برام‌ میاره توجه می‌کنه..ولی وقتی مهمون میاد یا جایی میریم خیلی شلوغ میکنه کم‌میمونه از دیوار بره بالا بچه کوچیک تر از خودشم میزنه ..بنظرتون ببرمش دکتر مشخص میشه یا زوده برا تشخیصش؟؟

چون چندین ساله عذابی ک خاله ام بخاطر بیش فعالی پسرش کشیده رو می‌بینیم حساس شدم 

❤❤🐥🐣

سلام بانو انشاالله که زیر سایه خودتون باشین همیشه گل پسرت ببخش مزاحم شدم ی سوال دارم آقا هستم مخوام ی لبتاب بگیرم نمی‌دونم کدام مارک خوبه  مخوام کادو بدم لطف میکنی راهنمایی کنید ممنون میشم سپاسگزارم 

اهل جنوبم   گذشته ام بهم درس داد که هیچ کس شبیه حرفهاش نیست 💔 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.