2777
2789
عنوان

مصائب زندگی با خانواده شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 335 بازدید | 22 پست
خدا نکنه عزیزمتو الان وجودت خیلی پاکه چون بارداری. هم برای ما دعا کن هم برای آزادی خودت.خونتون رو شد ...

شهرک جدیده ، ساختمون هم اماده بشه زیرساخت هاش هنوز اماده نیست عزیزم ولی خدا بزرگه اگه بخواد از یه جایی که فکرشم نمی کنم گره باز می کنه

آیه نوزده و بیست سوره حجر برای خونه دار شدنه ...با دستخط خودت بنویس بزار تو خونت

🇮🇷 سلام .من میخام برا حاجتتون صلوات بفرستم اگه دوست داشتی بهم بگو ...شما هم اگه دوست داشتی برای عاقبت بخیریم یه صلوات مهمونم کن... اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو یه ساختمون زندگی می‌کنید یا تو یه خونه باهم عزیزم؟

تو یه ساختمون ولی خونه ویلایی قدیمیه ، هر وقت دلش بخواد در رو باز میکنه میاد تو ، اخیرا هم بیماری عصبی گرفته دیگه هیچی نمیشه بهش گفت 

الهی ب حق اینشبهای عزیز نجات پیدا کنی جوری ک این روزا یادت میاد منم چهار سال تو ی زیر زمین ۱۲متری زن ...

سوره واقعه زیاد بخون ...مخصوصا شب جمعه

🇮🇷 سلام .من میخام برا حاجتتون صلوات بفرستم اگه دوست داشتی بهم بگو ...شما هم اگه دوست داشتی برای عاقبت بخیریم یه صلوات مهمونم کن... اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.....

تو یه ساختمون ولی خونه ویلایی قدیمیه ، هر وقت دلش بخواد در رو باز میکنه میاد تو ، اخیرا هم بیماری عص ...

خیلی بده کاش از اول یه حریم خصوصی برا خودت تعیین میکردی که نتونن بی اجازه بیان و برن.انشالله این روزا میگذره میری خونه خودت با همسرت صحبت کردی که معذبی؟

خیلی بده کاش از اول یه حریم خصوصی برا خودت تعیین میکردی که نتونن بی اجازه بیان و برن.انشالله این روز ...

دعوا هم کردم سر این قضیه ، یه مدت نمیاد یه کم بعد همین آش و همین کاسه است ، یه بار تخم مرغ میخاد ، یه بار قابلمه میخاد ، یه بار غذا میاره ، هر بار یه بهانه ، مامانم میگه دست خودش نیست ، بیماری اعصاب داره

دعوا هم کردم سر این قضیه ، یه مدت نمیاد یه کم بعد همین آش و همین کاسه است ، یه بار تخم مرغ میخاد ، ی ...

خیلی بده بعضیا مریض روانی آن شما نرو زیاد تو واحدش بفهمه میخوای رابطه تو کم کنی و میخوای حریم خصوصی خودتو داشته باشی و تنها باشی

دعوا هم کردم سر این قضیه ، یه مدت نمیاد یه کم بعد همین آش و همین کاسه است ، یه بار تخم مرغ میخاد ، ی ...

سعی کن باهاش راه بیایی اشکال نداره من که جاریم و بچه هاشم بودن وای 

دوستای قشنگم این کاربریم رو برای همیشه میبندم امیدوارم روزهای شادی پیش روتون باشه پر از خنده و موفقیت و شادی 😍 هرمشکلی داشتید اول با توکل به خدا دوم با تلاش و سوم با دعا حلش کنید 💚