2777
2789
عنوان

سوال راجب شب قدر

70 بازدید | 10 پست

تو قومیت های مختلف مثلا شب قدر شما 19رمضان و 21و 23,...هستش 

چرا شب قدر ما از 21شروع میشه و 23و25و27و29.

به همین دلیل ده شب آخر رمضانو باید همشو قران بخونم و نماز شبمو بخونم چون برج ها اینور اونور میشن باید همه ده شبو دعا کنیم چون نمیدونیم کدوم شبه...

مامان دوتا پسر خوشملم ♥️

چه قومیتی هستین؟

یاحضرت ابوالفضل علیه السلام حاجتم را بده بحق برادرت امام حسین علیه السلام خواهش میکنم آقاجان منتظرم🥺🥺.دکتر انوشه میگه:اعتمادالمثنی نداره✋️یاحضرت ابوالفضل عباس(ع)حاجت دارم شفاعتم کن.دلم اسیر چَشی بی که هیچ وفا ناشت.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تسنن

ما شیعه ها هم ۱۰ روز اخر را خیلی مهم میدونیم 

شما ۱۹ و ۲۱ را ب خاطر امام علی زیاد با ارزش نمیدونید ک کار ب اون نداریم کلا ولی به شخصه شب ۲۳ را شب قدر میدونم . 

گارنت اسم یه سنگه که به دونه های انار هم میشناسن🙂 کاربری دوم و جدیدم ....
تسنن

ان شاالله دعاهاتون مورد درگاه حق.

من روهم فراموش نکن بین راز ونیازت باخدا فاطمه هستم واسه ازدواجم دعا کن خواهش میکنم.

یاحضرت ابوالفضل علیه السلام حاجتم را بده بحق برادرت امام حسین علیه السلام خواهش میکنم آقاجان منتظرم🥺🥺.دکتر انوشه میگه:اعتمادالمثنی نداره✋️یاحضرت ابوالفضل عباس(ع)حاجت دارم شفاعتم کن.دلم اسیر چَشی بی که هیچ وفا ناشت.

ما شیعه ها هم ۱۰ روز اخر را خیلی مهم میدونیم شما ۱۹ و ۲۱ را ب خاطر امام علی زیاد با ارزش نمیدونید ک ...

از حرفتون واقعا ناراحت شدم 🙂حالا امسال این شب با شهادت امام علی یکی شده و ما همیشه هر سال از شب 21شب قدرمونو شروع میکنیم 

چون مسلمان هستیم و امام علی امام ماهم هست فقط عزاداری و اینها انجام نمی‌دهیم🙂

مامان دوتا پسر خوشملم ♥️
ان شاالله دعاهاتون مورد درگاه حق.من روهم فراموش نکن بین راز ونیازت باخدا فاطمه هستم واسه ازدواجم دعا ...

حتما عزیزم❤️شمام برام دعا کنید خونه دار بشم 

مامان دوتا پسر خوشملم ♥️
حتما عزیزم❤️شمام برام دعا کنید خونه دار بشم

🩵

بحق این شب حاجت روابشی آجی

از حرفتون واقعا ناراحت شدم 🙂حالا امسال این شب با شهادت امام علی یکی شده و ما همیشه هر سال از شب 21ش ...

عزیزم 😀 جای ناراحتی نداره چون اشتباه متوجه شدید ! 

اول اینکه همیشه شب ۲۱ ماه رمضون مصادفه با شب شهادت امام علی صرفا فقط امسال نیست . 

مورد دوم من گفتم ب عنوان ی شیعه من شب ۲۳ ماه رمضون را بیشتر ب عنوان شب قدر قبول دارم . و برای ما شیعه ها هم ۱۰ روز اخر نماز و دعا زیاد گفتن نه صرفا فقط اهل تسنن . 

من همیشه گفتم و بازهم میگم اعتقادی ک شما اهل تسنن دارید ما نداریم متاسفانه . 

امیدوارم رفع سوء تفاهم شده باشه . التماس دعا عزیزم 

گارنت اسم یه سنگه که به دونه های انار هم میشناسن🙂 کاربری دوم و جدیدم ....