2777
2789
عنوان

تو رو به این شب های قدر واسه ازدواج دخترهای دم بخت دعا کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 712 بازدید | 65 پست

عزیزم سن ازدواج بالا رفته من خودم و کلی دوسته دهه شصتی دارم مجردیم همه هم شاغل موقعیت های خوب

عشق الهی از طریق من تجلی میکند و همه ی آنچه که برای خوشبختی و تکمیل زندگیم لازم است؛  هم اکنون به سوی من می کشاند. 
آخه ۲۹ سالمه چند وقت دیگه ۳۰ سالم میشه وقتش کیه خواهر😭😭

همش تو خونه ای؟

من میگم درگیر سن نشووو

ازدواج کلا ب اینا نی

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نگران آینده نشو استارترخدا بزرگه خیلی خیلی بزرگ و بسیار مهربان .پس اگه بترسی ینی میگی خدا نامهربونه

آخه از ۲۵ سالگی دارم دعا میکنم که خدایا یه همسر خوب قسمتم کن هر چند دوستام همون ۲۰ سالگی ازدواج کردنو خوشبختن

امروز به خودم امدم دیدم چند وقت دیگه ۳۰ سالم میشه

ولی از زندگی خییلی عقبم دلم لرزید گریه م گرفت ولی هیچ کاری از دستم برنمیاد

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم  اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

۲۹ ماه دیگه میشم ۳۰امروز تو عید دیدنی برام دعا میکردن که ان شاءالله شوهر کنی😪 از خودم بدم امد

ای خواهر ازدواج کنی بعدش برای بچه دار شدن داستان داری

منم چندساله ازدواج کردم ولی فعلا بچه ندارم هرجا یه آدم نمیدونم بگم بیشعور بگم دلسوز بگم چی پیدا میشن که همه عالم رو خبر میکنن که میخوان برات دعا کنن 

تو جمع که نگم چقدر خجالت میکشی 

درک میکنم برای منم اتفاق افتاده برای این دعا ها و سوالای مسخره که جز خجالت هیچی برای آدم نداره

منم بارها خجالت زده شدم و دوست داشتم فرار کنم از اون جمع بخاطر همین خیلی جاها دوست ندارم برم فقط بخاطر همین نگاه ها و سوالا و دعاها😪😪

ان شاءالله به حق این شب عزیز به همین زودی تاپیک ازدواجت رو بزنی🌹

خدایا برای تو غیر ممکن وجود نداره،پس غیر ممکن های زندگیم رو ممکن کن🤲🌹❤
همش تو خونه ای؟من میگم درگیر سن نشوووازدواج کلا ب اینا نی

نه صبح ها تا عصر سرکارم 

بعدش تو فامیل و آشنا اصلا پسر مناسب نداریم یا ازدواج کردن

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم  اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

همش تو خونه ای؟من میگم درگیر سن نشوووازدواج کلا ب اینا نی

وقتی بفهمن ۳۰ سالمه می رن پشت سرشونم نگاه نمیکنن

وقتی بفهمن ۳۰ سالمه می رن پشت سرشونم نگاه نمیکنن

تاحالا مورد ازدواج اصلا نداشتی؟

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
ای خواهر ازدواج کنی بعدش برای بچه دار شدن داستان داریمنم چندساله ازدواج کردم ولی فعلا بچه ندارم هرجا ...

تو میتونی بگی من خودم نمیخوام فعلا بچه دار شم تا دهنشونو ببندن.

ولی من نمیتونم بگم فعلا نمیخوام ازدواج کنم چون مشخصه دروغ میگم

ان شاءالله به حق ۱۴ معصوم سال دیگه شب عید بچت بغلت باشه🤲🏻الهی آمین

تاحالا مورد ازدواج اصلا نداشتی؟

به دلم نبودن سخت گیر هم نیستم اصلا 

همین چند وقت پیش یه خواستگار با موقعیت خوب داشتم ولی هیچ کششی نسبت بهش نداشتم اون مشتاق بود

دورت بگردم چرا اینقدر سخت می گیرت ازدواج رو که پسر هم می ترسن تو این اوضاع زن بگیرن

چرا اطراف من همش دارن ازدواج میکنن با این گرونی .

حالا رسید به من اینجوری شد😪