2777
2789

زیر یه تومنه ولی نمیشه ک نداد هر چقدرم کم باشع

الان نمیدونم شماره کارتو چجوری بگیرم ازش

مرتبط با کارش گفتم برا دوستم رفتی تعمیرات میگ شماره کارت بده ولی فهمید دروغ میگم نداد

شما نمیدونید چجوری گیرش بیارم؟

بخام نقد بدمم ک اصلا و ابدا قبول نمیکنه

|هرکی امضامو دید بهم یادآوری کنه که تو قرار شد از صفر شروع کنی و گذشته و ادماشو فراموش کنی❤|

یدونه ادکلن در حد 1 تومن بخر 

وزن اولیه ۶۶🥲 وزن هدف ۶۰🫠خب شدم ۵۹.۸۰۰🤩 فقط تو یک ماه اونم بدون ورزش، فقط با کالری شماری🫣 هدف بعدیم ۵۸ هست🙂‍↕️ قد ۱۶۰. شدم ۵۶، ولی الان با ریزش مو درگیرم😂😂😂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یدونه ادکلن در حد 1 تومن بخر

کادو بجاش 

دلم میخاد پولشو بدم ک دفعه دیگ اگ کارم گیر افتاد تو شهر غریب روم بشه ازش بخام

|هرکی امضامو دید بهم یادآوری کنه که تو قرار شد از صفر شروع کنی و گذشته و ادماشو فراموش کنی❤|

چه کاریه حالا هرطور شده میخوای پس بدی من اگه یکی اینطوری اصلا خوشم نمیاد

ببین ممکنه من باز بخام ازش پول بگیرم در اینده ادم باید حسابشو صاف کنع جه کم چه زیاد

بهش گفتی میخوای پس بدی قبول نکرد؟

براساس شناختی ک دارم بگم ک پارم میکنه

کارتشو بگیر الکی رفتی پیشش بگو‌ یه شارژ ۱۰ تومنی بگیرم از کارتت بعد عکس بگیر براش واریز کن

خودمم خاستم امش همین کارو کنم ایقد مهمون داشتیم ک نشد

ماهم زود بلندشدیم اومدیم خونمون

اره این روش خوبیه