2777
2789

بعد یکی دوماه میخواد بیاد دنبالش 

کلا ماهی ی بار دوماهی یه بار میاد

دخترم از ساعت ۸ شب خوابیده ک زود صبح شه حتی نخواست کیکی ک باهم درست کردمو بخوره گفتم هز چی زودتر بخوابم زودتر صبح میشه🫠

کاش بابای بچم بابای خوبی بود دلم نمیسوخت

الانم میبره بچه رو ک ب فامیلش نشون بده وگرنه هیچ مسئولیتی رو نمیپذیره 

لطفا اگر تو تاپیکم هستید واسه عاقبت بخیری بچم یه صلوات بفرستید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ای جان دلم ضعفففف رفت براش عاشقققق دختر بچه هام انشاءالله عاقبت بخیر شه

به خودم قول میدم سال بعد دبیری عربی یا ادبیات بیارم 🥺💔 دختری از جنس رویا 🤍🌿 یک عدد دختر چادری هستم 🙂❤ عاشق تدریس و معلمی ، عاشق کتاب های تخیلی و عاشق طلق زیر یه عالمه روسری رنگی رنگی 😍🤍💛

حتما به باباش بگید این ذوقشو

فایده نداره 

پدری ک به مادر بچش بگه برو خونه بابات بچه دو سالمونم ببر میخوام کلا تنها باشم 

پدری ک چشم بچش عفونت میکنه سه روز تمام بچع رو دکتر نمیبره 

یه خوراکی مفید واسه بچه نمیخره 

ی عروسک دست بچه نمیده بیاره 

هیج هزینه ای بابت بزرگ کردن بچه نمیده

و ....

میخوام نباشه صد سااال

فایده نداره پدری ک به مادر بچش بگه برو خونه بابات بچه دو سالمونم ببر میخوام کلا تنها باشم پدری ک چشم ...

همه حرفات درک میکنم عزیزم 

زیادم وابسته پدرش نکن بچه رو از پدرش آدم خوبی تو ذهنش نساز چیزی تا هفت سالگی بچه نمونده💔

وقتی بچه دار می شوی در واقع دنیا از تو یک گروگان دارد

الهییی بمیرم براش:))

کسی که تو ۱۵/۱۶ سالگی دوسش داشتی و دیگه نیست به احتمال زیاد تو ۲۵ سالگیت هیچ اهمیتی نداره!  اون امتحان ریاضی که تو دبیرستان کلی معدلتو میاره پایین، وقتی داری لیسانس میگیری هیچ اهمیتی نداره! مشکلاتی که امروز باهاشون مواجه میشی با اینکه الان به نظرت آخر دنیا میان ولی ۱ سال دیگه هیچ اهمیتی نداره :) همه چی درست میشه نگران نباش 

اگه بابای خوبی نبودع بهتر که دور باشه از ش 

الهی که عافبت به خیر باشه

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻