2777
2789

من ی عالمع مصاحبه توی گوگل و کانالای مشاوره دیدم با کارت دانشجویی و اینا

چجوری اخه

من همه درسا رو بستم حتی نهایی هم مقداری بستم

ولی اصلا امبددد ندارممممم

حیفی رفیق؛پیگیر چی؟!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون دقیقا اونا بستن درسا براشون اهمیتی نداره فهمیدن درسا مهمه از بستن توی تابستون سال قبل کنکور همه رتبه برترا یه بار میبندن درسا رو

با بدان بد باش و با نیکان نکو، جای گل گل باش و جای خار خار! 

چون دقیقا اونا بستن درسا براشون اهمیتی نداره فهمیدن درسا مهمه از بستن توی تابستون سال قبل کنکور همه ...

بستن منظورم یادگیری کتاب نیس

زدن تموم تستای کتاب تسته

حیفی رفیق؛پیگیر چی؟!

الان تایم ناامید شدن نیستالان تایم بیشتر و بیشتر تلاش کردن و سخت کوشی کردنه قدر زمان رو بدون و هیچوق ...

ن ناامبد نیستم ک نخونم زوحی ناامبدم ولی مثلا حس میکنم ۳۰۰۰/۲۰۰۰میشم نهایتا

حیفی رفیق؛پیگیر چی؟!

ذهنت رو درگیر این چیزا نکن ، بعضیا شخصیتشون اینجوریه که تو مدت کوتاه و فشرده عملکرد بهتری دارن یهو درو رو خودش می‌بنده روزی ۲۰ ساعت می‌خونه.

تو که تا الان تلاشت رو کردی از این به بعدم فقط دیسیپلین و ممارست داشته باش

شل کن سفت کن فایده نداره ، روال مطالعه ت رو ادامه بده ایشاالله نتیجه می‌گیری. 

کنکور سال های قبل رو که میزنی چند درصد میشه ؟ چقدر خوب که همه رو تموم کردی راحتی دیگه فقط مرور و جمع ...

فعلا تک درس میرنم

مشاورم میگ جامع فعلا نمیخواد تک درسام خوبه بالای ۵۰میشن

من از دهم خوندم ولی بازم ی فصل شیمی ک خوبم بسته بودمشو بخاطر زمانبر بودن و زیااااد تایم گذاشتن و سوالای بشدت سختش تو کنکور حدف کردم

ریاضی فیزیکم حذف کردم چون ضریبشون کم بود و نهایی یازدهم و دهم ندارم ازشون حذف کردم برای کم شدن استرسم و بهتر شدن بقیه

حیفی رفیق؛پیگیر چی؟!