parsaaa مدیر استارتر عضویت: 1396/10/25 تعداد پست: 651 عنوان عفونت زنانه 132 بازدید | 11 پست سلام من مدت ده روز واژونم سوزن وخارش داره رفت دکتر قرص وخشک کن نوشته خوردم ولی خوب نشدم توسرکم میشنم بازم خارش دارم عنبرنسام استفاده کردم تاثیری نداشته یه راه خونگی ک زود خوب شم دیگ خسته شدم ازاین وضع لطفا یکی راهنماییم کنه ممنونم 1396/10/29 | 12:26 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ساراگل20 عضویت: 1396/07/07 تعداد پست: 8413 نشستن تو آب و جوش شیرین که جوش شیرینش زیاد باشه روزی سه بارخشک کردن خودت باسشوارواژینال عسلپوشیدن فقط دامن قرص مترونیدازول دوتا هر12ساعت مامانِ نامی🙍♂️
parsaaa مدیر استارتر عضویت: 1396/10/25 تعداد پست: 651 نشستن تو آب و جوش شیرین که جوش شیرینش زیاد باشه روزی سه بار خشک کردن خودت باسشوار واژینال عسل پوش ... قرص استفاده کردم دوتا تجویزکردبخورم ولی تاثیری نداشته ب نظرتون قارچ گرفتم
parsaaa مدیر استارتر عضویت: 1396/10/25 تعداد پست: 651 منم جدیدا اینجوری شدم فقط خارش دارم... یه راه درمانی اخه خسته شدم
صببا عضویت: 1396/09/21 تعداد پست: 7067 یک مدت خوردن شیرینی جات و قند و شکر را قطع کن یقینا بهتر میشی یک نوع قارچ است که با خوردن شیرینی جات تشدید میشه بدخواه کسان هیچ به مقصد نرسد...یک بد نکند تا به خودش صد نرسد...من نیک تو خواهم و تو خواهی بد من...تو نیک نبینی و به من بد نرسد
parsaaa مدیر استارتر عضویت: 1396/10/25 تعداد پست: 651 یک مدت خوردن شیرینی جات و قند و شکر را قطع کن یقینا بهتر میشی یک نوع قارچ است که با خوردن شیری ... شیرینی ک اصلا نمیخورم چون رژیم دارم عسلم گذاشتم ازاین پمادای واژن استفاده کنم
صببا عضویت: 1396/09/21 تعداد پست: 7067 شیرینی ک اصلا نمیخورم چون رژیم دارم عسلم گذاشتم ازاین پمادای واژن استفاده کنم دکتر ات را عوض کن و پیش یک دکتر زنان خوب برو ...ph واژن ات را اندازه بگیره و دارو بنویسه یه آزمایش کامل هم برای عفونت اداری و کشت ادرار بده برات بدخواه کسان هیچ به مقصد نرسد...یک بد نکند تا به خودش صد نرسد...من نیک تو خواهم و تو خواهی بد من...تو نیک نبینی و به من بد نرسد
صببا عضویت: 1396/09/21 تعداد پست: 7067 شیرینی ک اصلا نمیخورم چون رژیم دارم عسلم گذاشتم ازاین پمادای واژن استفاده کنم خرما اگر میخوری اونم نخور بدخواه کسان هیچ به مقصد نرسد...یک بد نکند تا به خودش صد نرسد...من نیک تو خواهم و تو خواهی بد من...تو نیک نبینی و به من بد نرسد