2777
2789
عنوان

کارفرمای عوضی هنوز عیدی نداده 😍

100 بازدید | 8 پست

یکی دو هفته مونده بود به عید تاپیک زدم گفتم کارفرمای عوضی هنوز عیدیمونو نداده

خواستم بگم هنووووووووزم نداده!!!!!! 😍😍😍😍😍

با خودش نگفت شاید بخوایم دم عیدی واسه خودمون یه جفت جوراب بخریم و پول لازمیم؟ 

انقدر به ته رسیده بودم و خالی بودم که در نهایت یه بخش بزرگی از صندوق طلامو فروختم! طلای گرمی ۸ و خورده‌ای رو ۶ و نیم فروختم تا به مخارجم برسم! تا فروختم طلا گرمی ۸ تومن و رد کرد!!!!

فقط روز اخر کارمون بهمون گفت راستی عیدی و حقوقتون رو به زودی وایز میکنم!!!!! 

و هنوز نکرد!!!!!!!

نکرد حتی حقوق اسفند و یکم زودتر بده به یه زخمی بزنیم!

اگه خودش پول نداشت میگذشتم، ولی جالب اینه پول داره و نمیده! میخوابونه تو بانک امتیاز بگیره تا هی رو هم وام بگیره و کیلو کیلو واسه خودش طلا بخره!!!!!!!

🧑🧑🧑🧑🧑🧑🧑🧑

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اول عیدی کارگرا رو دادم بعد خودم خرید کردم

دمت گرم که وجدان داری و مسئولیت پذیری

خدا شاهده یه جورابم واسه خودم‌ نخریدم امسال

طلا رو فروختم چون عیدیِ یه خونواده‌ی دیگه گردن من بود! نتونستم بیشتر شرمنده‌ی اونا شم.

گفتم خودم به جهنم، مردم گناه دارن. گفتم به جهنم طلاهامو میفروشم شرمنده ی اونا نشم‌ لااقل 😞😞😞

چی بگم 

خیر و بهره نبینه

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)
دمت گرم که وجدان داری و مسئولیت پذیریخدا شاهده یه جورابم واسه خودم‌ نخریدم امسالطلا رو فروختم چون عی ...

آدم وقتی مسئولیتی داره باید درست انجام بده من خودم واقعا حقوق کارگرم یه روز دیر میشه حالم بد میشه