اولین چیزی که نباید انجام بدی اینه که بری هدفت رو برای بقیه اعلام کنی یا روی کاغذ بنویسی که «من میخوام 15 کیلو وزن کم کنم». این کار فقط یه فشار اضافی روت میذاره و عملاً کمکی نمیکنه.
وقتی آدمها میخوان یک عادت جدید رو شروع کنند، اغلب فکر میکنند "چه کارهایی توی بهترین روزها میتونم انجام بدم؟"اما نکته اینه که بپرسین "کدوم کاره که حتی در سختترین روزها هم میتونم انجام بدم؟"
خوندم ولی با بیحوصلگی. راستش خسته شدم از این حرفها مشاورهای و انگیزشی و شاید مشاورهی زرد. چون سر کنکور خیلی این چیزا رو میخوندم و میشنیدم. الان دیگه خیلی وقته رها کردم و کاری که درسته رو در لحظه انجام میدم. برنامه ریزی هم نمیکنم چون همین دانشگاه رفتن خودش یه برنامه خاصی به زندگی میده
لطفا امضامو بخون:لطفا کاربرای زیر ۲۰ سال منو ریپلای نکنید/کاربرای متعصب،بددهن و بی فرهنگ هرگز منو ریپلای نکنید. در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین🕊🖤 اگر نه لایکتون کردم نه پاسخی دادم به احتمال خیلی کم ندیدم نوتیفتون رو یا موافق نبودم... و به احتمال خیلی زیاد شایسته جواب دادن ندیدمتون.../ درخواست دوستی نمیپذیرم حتی شما دوست عزیزم🧡 /