2777
2789
عنوان

بچه ها بیاید اکسم

145 بازدید | 9 پست

تقریبا ی ماه پیش متوجه خیانتش شدم و بدون اینکه بذارم دفاعی از خودش بکنه رابطمونو تموم کردم 

چون رفته بود دوره درجه داری و گوشی لمسی نداشت و فقط تماسی میتونستیم باهم ارتباط برقرار کنیم نتونست چیزی بگه 

بعد این یک ماه اومده مرخصی دیروز بهم پیام داد گفت عیدت مبارک و...

گفت ک اگه من ادم لاشی هستم از نظرت برو پی زندگیت با ی ادم لاشی هم نباش 

منم جواب ندادم بعد گفت شب باید حرف بزنیم باهم (یعنی دیشب)

منم منتظر شدم ببینم چی میخواد بگه هیچی نمیگفتم دیدم هیچی نگفت 

صبح دیدم هنوز پیام نداده بهش پیام دادم گفتم شب چجوری کپه مرگتو راحت میذاری میمیری؟؟؟ رابطه ما تموم شده و از این حرفا 

بعد ظهر دیدم چت رو دوطرفه پاک کرده :/// بنظرتون چرااااا؟؟؟؟؟؟؟

بعد یک سال و ۶ماه متوجه شدم ک قبل از من با ینفر ۵ساله تو رابطست و من خبر نداشتم بهم نگفته بود تو رابطست ولی بدتر از همه اون دخترست که هرچی بهش گفتم طرف داره بهت خیانت میکنه باور نمیکرد حس میکرد دارم حسادت میکنم به رابطشون 

با اینکه من الان ی رابطه خیلی بهتر دارم دلم واسه اون دختره میسوزه ک هی داره با دخترای دیگه بهش خیانت میکنه و اون باور نمیکنه

چتاتونو میفرستادی براش ک باورش بشه

بااکش کن بره پسروروهم

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه ماه پیش جدا شدی اون وقت الان رل داری؟😲😲😲

من براش اپراتور بودم ولی اون لاکتوز رو دوست داشت💔😂بعضیاتون تعداد ائوزینوفیل بدنتون بسیار زیاده😂🎃                     تک فرزند نیه ولی تک ترین فرزنده(Z)                                                                                                                    میشه واسه پزشک شدنم دعا کنید؟❤❤

خوب که چی بشود .

رابطه های دوست پسر دوست دختری همینه دیگه .وقتی مفت دست یکی باشی تاریخ انقضا داری .

میره سراغ یکی دیگه .

رابطه زن و شوهری نیست .که بابتش پول باید داد .

فرزندان عزیزم را دوست دارم .خیلی زیاد.ولی خدا همه امیدمن  هست.

چتاتونو میفرستادی براش ک باورش بشهبااکش کن بره پسروروهم

رابطه دوست پسردختری زن و شوهری نیست .

اینجور چیزا مسلمه ....

وقتی مفت باشی میتونی هر روز عوض کنی هر ساعت

اره رابطه من و اون از چند ماه پیش بینمون شکراب بود دیگه کامل تموم شد

خوب تموم شد .

حالا دختره چی کار داره پسره با چند نفره .

زن و‌شوهر نیستند.

اگر دوست دوست دخترا کلا عقل داشتند وارد رابطه نمیشدند .

چون اکثریت رابطه متعدده