2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ولی عزیزم حاملگی ربطی ب زنگ نزدن نداره ها

تو تاحالا حامله نشدی انتظار نداشتی زنگ بزنن حالتو بپرسن اصلا شاید دور از جون یکی سر زا رفت نباید حال و احوالی ازش بپرسن قبلش؟

تو تاحالا حامله نشدی انتظار نداشتی زنگ بزنن حالتو بپرسن اصلا شاید دور از جون یکی سر زا رفت نباید حال ...

من اتفاقا الان حامله هستم ولی انقدر با خانوادم ندار هستیم ک توقع کنیم کی اول زنگ بزنه

لَم نُخلَق لنُرضی الخَلْق.♥️خلق نشدیم که خلق رو راضی کنیم.♥️

من بوسیدم گذاشتم کنار..سالی یکبار زنگ میزنم تمام... من دوتا بچه دارک همشون همینطوری بودن نترس خودت ا ...

میدونم خدای منم بزرگه ،به مادرم میگم کی میای پس میگه اخه خونه خودم چی میشه پس انگار خونشو قرار گرگ بخوره خب بنده ی خدا دختر ادم واجب تره یا چهارتا تیره و تخته ی بدرد نخور

من اتفاقا الان حامله هستم ولی انقدر با خانوادم ندار هستیم ک توقع کنیم کی اول زنگ بزنه

و همینطور ازشون دور هستم

لَم نُخلَق لنُرضی الخَلْق.♥️خلق نشدیم که خلق رو راضی کنیم.♥️

میدونم خدای منم بزرگه ،به مادرم میگم کی میای پس میگه اخه خونه خودم چی میشه پس انگار خونشو قرار گرگ ب ...

می خوای چکارش کنی ... باورت میشه شب زایمانم مادرم نیومد دختر ۵ سالم رو فرستادم پیش دخترای دوستم ... فقط یک روز بعد زایمان پیشم بود... قسم خوردم کاری بهاشون نداشته باشم... آرام باش و خودت رو آماده کن برای کارات ... دیگه بهش نگو .. همسرت کمکت هست؟ خانواده همسرت چی؟

می خوای چکارش کنی ... باورت میشه شب زایمانم مادرم نیومد دختر ۵ سالم رو فرستادم پیش دخترای دوستم ... ...

همسرم کمک میکنه ولی خیلی غر غرو هست خانواده همسرم هم یه جای دیگه هستن کلا دورن سر زایمان اول خدا مادرشوهرمو خیر بده هفت پشت غریبه بود ولی خیلی کمک داد اما اینبار نیست دوره و‌امکانشو نداره بیاد

اره دفعه ی دوممه شما راست میگی انگار چاره ای نیس خودم باید خودمو جمعو جور. کنم

نگران نباش عزیزم .. میدونم سخته باور کن من سر بچه دوم متاسفانه کیست بیکر پشت پام ترکید باورت نمیشه من بچه رو ،  رو شکمم میزاشتم می خزیدم تا حمام .. گریه می کردم تا بشورمش... دختر بزرگم ۵ سالش بود. خیلی کمکم شد پوشک می‌آورد دستمال میاور..۳۰ جلسه فیزیوتراپی رفتم تا بعد ۶ ماه خوب شدم ..مدیونت باشم اگر غیر همسرم که تا بعد از ظهر خونه نبود کسی حالم رو پرسیده باشه.