2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 263 بازدید | 26 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بلوغ فکری خیلی مهمه ولی هنوز کامل کامل آمادگی ندارم ولی طرف مقابلم کامل آمادگی داره

خب دیگه پس اجازه بده یه آدم با آمادگی کامل با یکی عین خودش خوشبخت بشه وشما فعلا سالها وقت بذار رو خودت کار کن تا ان شالله اون موقع آدم دلخواهت که اومد شما آمادگی کامل پیدا کرده باشی 

دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔

😐😐

چیه عزیزم؟ یعنی اینجور چیزا مهم نیست ایشون فقط گفتن موقعیتشون خوبه اگر موقعیت خوب باشه ولی دوسش نداشته باشه چه فایده

تازه وارد نیستم‌ کاربری قبلیم تعلیق شد  
چیه عزیزم؟ یعنی اینجور چیزا مهم نیست ایشون فقط گفتن موقعیتشون خوبه اگر موقعیت خوب باشه ولی دوسش نداش ...

اره اینو راست میگه 

همه چیز پول و موقعیت نیست اینا هم مهمن ولی دوست داشتن مهمه 

چیه عزیزم؟ یعنی اینجور چیزا مهم نیست ایشون فقط گفتن موقعیتشون خوبه اگر موقعیت خوب باشه ولی دوسش نداش ...

چجوری اونوقت تو خواستگاری طرفو دوست داشته باشه؟ جونشو بده یه حرفایی میزنینا 

روز اول بیاد بگه عاشقتم؟ اصلا عشق به این زودیا پیش نمیاد ایجاد نمیشه 

چجوری اونوقت تو خواستگاری طرفو دوست داشته باشه؟ جونشو بده یه حرفایی میزنینا روز اول بیاد بگه عاشقتم؟ ...

نمیگم تو خواستگاری میگم باید اول باهاش رفت و آمد کنه ببینه چقدر احساساتی هست چقدر قراره دوسش داشته باشه بعدا ازدواج کنه نه سریع چون موقعیتش خوبه ازدواج کنن بعد ها ببینه طرف بهش محبت نمیکنه یا دوسش نداره

تازه وارد نیستم‌ کاربری قبلیم تعلیق شد  
نمیدونم خواستگار دارم منم دارم روش فکر میکنم فعلا جواب قطعی ندادم

من خیلی معذرت میخوام اگه به خاطر کسلی و ناراحتیم نمیتونم طولانی و جامع راهنماییت کنم 

اما داشتن خواستگار دلیل بر ازدواج نیست ازدواج خوب و درست عالییییه  اما دلیلی بر به هر قیمتی ازدواج کردن نیست الزاما هرکی در خونه مارو زد قرار نیست جواب بله بگیره از ماکه 

اول همه این و با خودت ببند که هول هولی تصمیم نگیری خودت بهتر شرایطی که داری و میخوای داشته باشی رو میتونی بسنجی ولی همسرت رو یه قدم عقب تر از چیزی که هست و نشون میده تصور کن ببین میتونی تحمل کنی یا نه 

تا یه سنی بهتره اختلاف سنیتون کم باشه البته اون به خلقیات و روحیات و تیپ شخصیتی و... خیلی چیزای دیگه بستگی داره اما به عنوان یه دختر میدونم که شما دهه هشتادی ها  اخلاقیاتتون با پسرای ۳۰ ساله و دهه هفتادی و انتظاراتشون خیلی متفاوته شاید تو دوستی نمود نکنه اما من دهه هفتادی با دوستای ۷۹ خیلییی اختلاف سلیقه و نگرش دارم دیگه چه برسه به پسرش اینارو صرفا البته ببخشید پراکنده هم هستن بهت میگم که فاکتورای بهتر و بیشتری برای انتخاب همسر داشته باشی چیزای که نوشته مدرک تحصیلی و ... تعیین کننده نیست  به نظرم باید ببینی چقدر جنم داره روی حقوقت چقدر حساب باز کرده چقدر دهن بینه خانوادش چقدر نفوذ دارن روی تصمیماتش خودش چقدر لجاجت و یک دندگی داره  و...  ادم که جنم و حمایت صحیح داره  زندگی باهاش از صفر شروع کردن نتیجه داره اما ادمی که جنم و ارزش و لیاقت و جنبه نداشته باشه فقط عمر حروم کردنه 

(( اللّهُمَّ صَلِّ عَلَی فَاطِمَةَ و اَبِیهَا وَ بَعلِهَا وَ بَنِیهَا وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ مَا اَحاطَ بِهِ عِلمُک))  

من خیلی معذرت میخوام اگه به خاطر کسلی و ناراحتیم نمیتونم طولانی و جامع راهنماییت کنم اما داشتن خواست ...

پس بنظرم با این تفاسیر بیشتر باید بشناسمش رو اخلاقش تمرکز کنم و به خودم فرصت بدم 

عجله کردن اصلا درست نیست

پس بنظرم با این تفاسیر بیشتر باید بشناسمش رو اخلاقش تمرکز کنم و به خودم فرصت بدم عجله کردن اصلا درست ...

اصلا درست نیست به نظرم دوره ها و صحبت های دکتر انوشه و دکتر فرهنگ و راجع به ازدواج و سوالای ازدواج  حتما بررسی کن اصلا یه لیست تهیه کن ببین از زندگیت چی میخوای  از خودت چه انتطارای داری 

صرف اینکه همه تو این سن که میرسن یکی از کارای که میکنن ازدواج  کردنه دلیلی بر این نیست شما تمرکزت صرفا رو انتخاب همسر باشه ببین چرا باید ازدواج کنی این خیلی مهم تره دلیلت از ازدواج چی باشه 

(( اللّهُمَّ صَلِّ عَلَی فَاطِمَةَ و اَبِیهَا وَ بَعلِهَا وَ بَنِیهَا وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ مَا اَحاطَ بِهِ عِلمُک))