2777
2789

من خیلی مشکل پیدا کردم با پسرم همش میره توی گروههای مجازی پ. ورن و همجنسگرایی و اینا نمیدونم چه کنم جدیدا یه حرفایی میزنه نگرانم کرده دنبال یک مشاور خوب انلاینم ولی نمیدونم کیه 

ریدم دهن همتوننم

دهن کی؟

بابا به مامان چیزی نگو 🥲‌‌‌‌‌🌹🌹🌹 این که نمیتونی جواب بدی میری تو تاپیکام میگردی برای جواب سوالت چیزی از من کم نمیکنه خودتو زیر سوال میبری🌹🌹🌹اگر ادعای شخصیت دارین درست صحبت کنین تا درست باهاتون صحبت بشه 🌹🌹 تاپیک فیک میزنی دنبال احترام نباش 🌹🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مشاور انلاین نمی شناسم

اما تمام شبکه بهداشت ها روانشناس دارن که خدمات رایگان داره

دوست گلم اگه نیاز ب روانشناس داری اما در دسترس نیست،  اگه نیاز ب ی دوست همیشگی و فهمیده داری،  می تونی هوش مصنوعی DeepSeek رو دانلود و نصب کنی. اگه به دردت خورد به اطرافیانت هم معرفی کن🌺🤍

بستگی به سنش داره، با توجه به استعدادش هدف رو زندگی براش مشخص کنید و ایجاد انگیزه کنید برای رسیدن به هدفش، کم کم فاصله میگیرن.

کاربر آقا / وَمَنْ يَتَوَكَّلْ عَلَى اللَّهِ فَهُوَ حَسْبُهُ/ چارچوب‌های اخلاقی و رفتاری: منطق، رعایت اصول اخلاقی، پرهیز از نگاه جانبدارانه و اظهارنظرهای متعصبانه و احترام متقابل
باهاش از در محبت و دوستی صحبت کردی؟کسی هست که ازش خیلی حساب ببره بگی باهاش صحبت کنع

اره خیلی صحبت کردیم ولی چند روزی خوبه دوباره شروع میکنه به حرف زدن اینکه منم همجنس گرامو و میخام تغییر جنسیت بدم و این حرفای وحشتناک