2777
2789

یه توضیحی بهتون بهتون

بچها شخصیت من کاملا رسمیه

ایشون همکلاسی دانشگاهم بوده  یکی دو ترم . و یه روز اومدن گفتن چون شهر دیگه سرکار میرن نمیتونن دانشگاه بیان و من بهشون جزوه بدم ، گفتم مشکلی نداره ، برای همین هفته ای یکبار برای جزوه پیام میداد و من براش می‌فرستادم

بعد از اون دیگه نتونست بیاد دانشگاه چند ترمه نمیاد

ولی از اون موقع سال نو رو تبریک میگه ، استوری هامو ریپلای میزنه و کلا خیلی پیگیره

و حالام امسال سال نو رو ۱۰ دقیقه بعد از سال تحویل با ذوق تبریک گفته، که من رسمی و مودبانه جواب دادم

بعدش احوال دانشگاه رو پرسید که اونم جواب دادم 

بعد اومده نوشته کاری داره میخواد بیاد دانشگاه و اینکه می‌خوام یه بچها سر بزنم ، اگر بودید خوشحال میشم ببینمتون😶🫠

چی جواب بدم که هم محترمانه باشه و هم یپیچونمش؟

اینجوری بگم خوبه ؟

حقیقتاً چون روزهای محدودی دانشگاه میام، کلاس‌هام فشرده‌ست و یه مقدار درگیرم. به هر صورت، امیدوارم کارتون به خوبی انجام بشه و موفق باشید.

یا این

حقیقتاً چون روزهای محدودی دانشگاه میام، کلاس‌هام فشرده‌ست و متأسفانه فرصتی برام نمی‌مونه. به هر صورت، امیدوارم کارتون به خوبی انجام بشه و موفق باشید.

چی بگم بنظرتون کدومش؟

می‌خوام مودبانه رد کنم درخواستشو

من باشم هیچی نمیگم

یه ری اکت گل میزنم یا استیکر گل میفرستم

بچه ها اگر علاقه به زبان دارید و میخواید حرفه ای یاد بگیرید در ایتا کانال دارم‌ ممنون‌ میشم حمایت کنید. بهم بگید بهتون لینکشو بدم.   سوالات تکراری که دیدم و جواب های مشترک:❣️اول: اعتماد به نفس و عزت نفس داشته باشید‌. ❣️دوم: اونقدری که فکر می‌کنید آدما به شما اهمیت نمیدن و اصلا به شما فکر نمیکنن پس بیخیال. ❣️سوم: وابسته نباشید مخصوصا احساسی‌. ❣️چهارم: چرا اینقدر دهن به دهن آدما میزارید؟؟ بی اهمیت باشید هرچی گفتن بگو اوکی تو درست میگی. ❣️پنجم: نصیحت به از خودم کوچکتر اینکه بیشتر کتاب بخون و تلاش کن و تنبل نباش و رو خودت سرمایه گذاری کن. زبان و کامپیوتر و مهارت های مختلف یاد بگیر. ❣️ششم: ولله پسرا ارزشی ندارن که بهشون وابسته شید و گریه کنید و حرص بخورید. هیچ آدمی از اینکه دوست پسرش ولش کرده نمرده . ❣️هفتم: اگر کسی مسخرت میکنه اصلا حساس نشو و بی اهمیت باش و باهاش بخند یا زل بزن تو چشماش و هیچی نگو اگر ناراحت بشی و جواب بدی اونم خوشش میاد و هی اذیتت میکنه.❣️هشتم: اسم دختر: ترنم، بهار، دُرین، دلارام، تیارا، تارا، نفیسه، ارام. اسم پسر: نریمان، شروین، دانیال، بنیامین، کارن، عماد، نوید. ❣️نهم: آدما همه اسکلت هستن با یه گوشت روش پس فرزندم شل کن.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

به نظر نه یهو اگه اومد دانشگاه بودی چی؟ بعدشم گفته تو دانشگاه ببینمت دیگه یه جوری جواب دادی انگار گف ...

هنوز جواب ندادم

همون یکی از پیامهای آخری رو می‌فرستم

دقیقا برای همین می‌خوام مودبانه و غیر مستقیم رد کنم چون انگار دیته:/

خب طرف درخواستی کرده ، چرا کلا جواب ندم؟یجوریع حس میکنم . میشه کودکانه ردش کرد

مدل آدما فرق داره

یه جوری داری رد میکنی

وقتی پیام بدی بعدش میتونه بحث کش بده ولی وقتی ری اکت بدی دیگه چیزی نمیتونه بگه و بحث کش بده و تموم میشه  

بچه ها اگر علاقه به زبان دارید و میخواید حرفه ای یاد بگیرید در ایتا کانال دارم‌ ممنون‌ میشم حمایت کنید. بهم بگید بهتون لینکشو بدم.   سوالات تکراری که دیدم و جواب های مشترک:❣️اول: اعتماد به نفس و عزت نفس داشته باشید‌. ❣️دوم: اونقدری که فکر می‌کنید آدما به شما اهمیت نمیدن و اصلا به شما فکر نمیکنن پس بیخیال. ❣️سوم: وابسته نباشید مخصوصا احساسی‌. ❣️چهارم: چرا اینقدر دهن به دهن آدما میزارید؟؟ بی اهمیت باشید هرچی گفتن بگو اوکی تو درست میگی. ❣️پنجم: نصیحت به از خودم کوچکتر اینکه بیشتر کتاب بخون و تلاش کن و تنبل نباش و رو خودت سرمایه گذاری کن. زبان و کامپیوتر و مهارت های مختلف یاد بگیر. ❣️ششم: ولله پسرا ارزشی ندارن که بهشون وابسته شید و گریه کنید و حرص بخورید. هیچ آدمی از اینکه دوست پسرش ولش کرده نمرده . ❣️هفتم: اگر کسی مسخرت میکنه اصلا حساس نشو و بی اهمیت باش و باهاش بخند یا زل بزن تو چشماش و هیچی نگو اگر ناراحت بشی و جواب بدی اونم خوشش میاد و هی اذیتت میکنه.❣️هشتم: اسم دختر: ترنم، بهار، دُرین، دلارام، تیارا، تارا، نفیسه، ارام. اسم پسر: نریمان، شروین، دانیال، بنیامین، کارن، عماد، نوید. ❣️نهم: آدما همه اسکلت هستن با یه گوشت روش پس فرزندم شل کن.
زیاده روی نیست؟بعضی میگن هیچی نگو ، یوقت زیاده روی نکرده باشمو بنظرت کدومش بهتر؟

هر دوش محترمانه هستن طرف هم خودش باید متوجه بشه که شاید دلت نخواد زیاد باهاش ارتباط داشته باشی  

حالا نظر بقیه دوستانم ببین