2777
2789
عنوان

خانوماکمک ازاین مشکل رنج میبرم

| مشاهده متن کامل بحث + 419 بازدید | 25 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ازداروخونه یادکترمیده قیمتش چند 

از داروخونه میشه خرید

والا من ایران بودم چندسال پیش دوبار خریدم دقیق یادم نمیاد قیمتش رنج بین ۶هزار تا ۱۲هزار

ولی الان کره هستم رفتم دکتر بهم ژل شستشوی داخل واژن داد خیلی گرون بود لامصب به تومان حدود ۱۲۰هزارتومن

فکرکنم داخل واژنیا گرونترن البته خارجی ها هم قطعا خیلی گرونتر از ایرانیه

از داروخونه بپرس

عفونت قارچی ماست پروبیوتیک مرتب بخورین و پماد تریامیسیون به قسمت خارجیش بزنین خوب میشه سعی کن شرت نپوشی هرچی هوا بخوره زودتر خوب میشه

خدای خوبم فرزندان مارو در پناه خودت حفظ بفرما .اونها رو به تو میسپاریم در مسیر خودت هدایتشون کن خداجونم 💖
برو دکتر عفونت گرفتی...دود عنبر نساراوشستن واژنت با صابون وخشک،کردن بعد هربار دستشویی شرتم اصلانپوش

واااااای صابون چی چی داری میگی اصلا تا جایی که میتونی صابون نزن بدتر میشه

اگه مشکلت خارشه اولا برو دکتر یا پماد کلوتریمازول مالیدنی یه دونه کوچیکه بگیر هر شب استفاده کن بعدشم تو دسشویی یه آفتابه بذار سه قاشق سرکه سفید بریز پرش کن از اب هر بار با اون فقط خودت و بشور حتما هم خودت و خشک کن من اینجوری جواب گرفتم

♥♥♥خداجونم فقط خودت میتونی♥♥♥