2777
2789

گوشاتو با دستمال کاغذی  پر کن 😊😊 

آهای غمی که مثله یه بختک رو سینه من شده ای آواره    از گلوی من  دستاتو بردار، دستاتو بردار  از گلوی من از گلوی من دستاتو بردار ، دستاتو بردار      💔 جای خالیت تو قلبم یه سوراخه عمیقه ،بابایی💔                    

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من از وقتی باردار شدم حساس شدم رو صدای خروپف همسرم..گوشی ضد صدا گرفتم اسفنجی هر شب میزارم تو گوشم راحت میخوابم 😄😊

بدخواه کسان هیچ به مقصد نرسد...یک بد نکند تا به خودش صد نرسد...من نیک تو خواهم و تو خواهی بد من...تو نیک نبینی و به من بد نرسد

شوهر من نميدونم امشب چرا عين تراكتور خراب شده نفس ميكشه زير گوشم

آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکرده‌یم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊

متکا رو آروم بذارین روی صورتش و ۲۰ ثانیه نگهدارین  مشکل بطور دائمی رفع میشه😀

خارج از شوخی عذاب الیمیه  مام خونه خالم شبا نمیخوابیم شوهرش همینجوریه

پســ👦ــرم (خدایا اگه به من گیر دادن اینجا چیکار میکنی کچلشون کن😞)
متکا رو آروم بذارین روی صورتش و ۲۰ ثانیه نگهدارین  مشکل بطور دائمی رفع میشه😀 ولی خارج از ش ...

٢٠ ثانيه كمه من امتحان كردم با يه خرو پف مهيب به زندگي برميگرده

زندگیم بوی گل میده! گل "رز "و "یاس"!

وای دقیفا همین الان شوهر من طوری خرو پف میکنه انگار تراکتوره هر چی لگد موزیانه بهش میزنم سه ثانیه بیشتر ساکت نمیشه پسرم هی با صدای این میپره 

از فردا تبعیدش میکنم بره اون اتاق بخوابه اه

لطفا این تاپیک رو‌مطالعه بفرمایید:من برای اقدام آماده ام یعنی چه؟