2777
2789
عنوان

لکه بینی طولانی بعد از سزارین

63 بازدید | 11 پست

اونایی که بعد سزارین دیر تموم شد لکه شون یادشون نمیاد رفتن دکتر دارو چی داد؟ خسته شدم دیگه نزدیک ۵۰ روزه پاک نشدم هنوز دکترمم تا بعد ۱۳ نمیاد گفتم اگه یادتونه بگید برم دارو رو بگیرم بلکم تموم شه این کوفتی تا بعد تعطیلات برم دکتر

خدایا معجزتو سالم بغلم برسون. اللهم صل علی محمد و ال محمد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای نهههههههههههههه

برودکتراگه مشکلی نداری اشکال نداره من فهمیدم نبایدبارسنگین بردارم تاکمرم خوب شه

عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون

برودکتراگه مشکلی نداری اشکال نداره من فهمیدم نبایدبارسنگین بردارم تاکمرم خوب شه

اره منم بعد سزارین کلا ده روز استراحت کردم فک کنم از اونه

منم چهل روز سقط داشتم هنوزم لکه بینی دارم اکه درمانی هست بگین پریود هم شدم و هنوزم لکه بینی دارم

موقع سقط منم اینطور بودم الان مفنامیک بخور قطع شه بار بعد که پریود شدی گرمی بخور رحمت پاک شه احتمالا یه کوچولو بقایا داری