2777
2789
عنوان

کیا بچه خیلی نارس داشتن

275 بازدید | 18 پست

کیا بچه خیلی. نارس داشتن چه الان که دارن چه ده یا بیست سال پیش بیاین بگین از لحاظ قد و وزن و هوش به بقیه هم سن هاشون رسیدن یا نه 

راه رفتن و نشستن تو چند ماهگی انجام دادن 

وزنشون تو یک سالگی چقدر بوده ؟

۹۰۰ گرم بود دنیا اومد و الان پزشک شده

پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وزن تولد 1800

دندان در اوردن یک سالگی 

وزن یک سالگی 8کیلو

راه رفتن یک سالگی 

چون تا 8،9 ماهگی نه مینشست نه چهار دست و پا نه سينه خیز، 10جلسه بردمش کاردرمانی که یک سالگی یا یک سال و یک ماهگی راه افتاد

مادر فرزند پذیر💕با مردم زيبا سخن بگوييد تا پاسخ زيبا بشنويد .امیرالمومنین علیه السلام

۲۶سال پیش ۶ ماهه بودم مجبور شدن ب دنیا بیارن منو 

دکترا گفتن بچه با این شرایط نمیمونه اما بازم تو دستگاه گذاشتنم

۷۰۰ گرم بودم کلا . اندازه کف دست

الانم ک با وزن ۷۰ کیلو در خدمت شمام . از لحاظ عقلی و ذهنی ام خداروشکر اوکی ام . 

اولین غصه من اخرین نگاه تو بود بابایی😭🖤

۳۳هفته

وزن تولد۱و۷۰۰

دندون ۱۱ماهگی

راه رفتن هم یک سال 

قدش نسبت ب همسناش در حد ۵سانتی کوتاهتره ولی هم قد خودش هم زیاد هست

وزنش هم به نسبت قدش کمی لاغر

باهوش و فعال

چه تلخ است با بغض بنویسی با خنده بخوانند😔

آ یو جی آر بود زیر ۲ کیلو 

دکتر گفت شیرخشک ندی فقط شیر مادر بده تا ۲ سال تمام دادم 

الان ۱۱ ساله باهوش زیبا شجاع مهربان قد بلند 😍

فقط یه کوچولو لاغر

قبل از (ازدواج) از صحت معیارهای خودتون مطمئن باشید چون بعد از ازدواج در همون حد یا کمتر میتونید توقع داشته باشید نه بیشتر 🚨خیلی خوبه که حال دلت خوبه ولی وقتی استارتر داره درباره یه مشکلی جزجز میکنه نگو و منی که این مشکل رو ندارم چون نه راهنمایی محسوب میشه نه دلداری ،تازه خودتم رو چشم میندازی.😒لطفا وسط تاپیک دیگران تاپیک نزنید😬اگر بر اساس عنوان از موضوع تاپیک خوشتون نمیاد یا مخالفین وارد نشین مگر به قصد خیرخواهی راهنمایی کنید. 😇درخواست دوستی نمی پذیرم🛑 حمل بر بی ادبی نشه توی تاپیک خودتون تک کنید راجع به اون موضوع صحبت کنیم 😅 قدیمی محسوب میشم🥰
۳۳هفتهوزن تولد۱و۷۰۰دندون ۱۱ماهگیراه رفتن هم یک سال قدش نسبت ب همسناش در حد ۵سانتی کوتاهتره ولی هم قد ...

این بچه منه😁

مادر فرزند پذیر💕با مردم زيبا سخن بگوييد تا پاسخ زيبا بشنويد .امیرالمومنین علیه السلام