تو ی خونواده ای بزرگ شدم ک خرج اضافی معنی نداشته و مامانم یادم نمیاد یبار رفته باشه آرایشگاه دکلره کنه یا ب خودش بفرسته پولدار هم بودیم ولی نکردیم و بچه ها هم عادت کردیم الان همسرم ظرفیتشو ندارم هونوادشون برعکس خیلی ب خودشون میرسه همش ظاهرن اون جاریام ک خونواده صد پله پایین تر دارن ب خودشون رسیدن و همش خرج و بریز بپاش احترام دارن شوهر منم بچیز گرون بخوام جوری رفتار میکنه ک من لیاقت ندارم و اصلا نباید میگفتم خیلیییی ناراحتم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
توقع داره برم سر کار میخوانم تغییر کنم نمیتونم حیفم میاد الان همین عیدی ی اصلاح رفتم
چرا نمیتونی حیفت میاد .همین نخواستن شوهرتو پررو کرده .بعد عید هم برو باشگاه هم رنگ مو .بزار جونش بالا بیاد زن گرفته وظیفشه خرج کنه .تو نخوای آنقدر زنهای رنگ و وارنگ بیرون هست که منتظر یه مرد متاهل پولدارن تا تیغ بزنن .
مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!
من برعکس شدم خونه پدری بریز و بپاش بود خونه خودم همش قناعت و کم خرجی 😐
من خونه پدریم همه دنبال طلا و ملک اینکه یکی بره کراتین کنه قفل بود مثلاً میگم ن اینکه پولش نباشه اصلا اولویت نداشت منتها خونواده همسر برعکس عقلشون ب چشمشونه منو خیلی پایین میبینن اوایلش التماس میکردن بعد دیگه کم بودم براشون !!